Povezane vesti
Vučić: Srbija ima najviše hrane i može da pomogne svima
Danas 08.06.2022
Beograd je spreman da ponudi Prištini da se uzme značajna količina kvalitetnog lignita, a da se njima isporuči struja, poručio je danas u Ohridu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i naglasio da lignit i struja nemaju veze sa politčkim pitanjima i da… »
Vučić: Ponudićemo Kosovu struju u zamenu za lignit
Vesti online 08.06.2022
Kada su u pitanju rezerve uglja sa Kosova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Srbija želi da napravi dogovor sa Prištinom u vezi sa kupovinom značajne količine lignita, a da bi zauzvrat mogla da im isporuči struju. Dodao je da veruje da će… »
"Ako nećete tako može i pare": Vučić: Beograd će ponuditi Prištini struju za lignit sa KiM
Blic 08.06.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ponuditi Prištini barter aranžman za isporuku lignita sa KiM u zamenu za struju, ili da ga Srbija plati novcem. - Mi smo bili spremni da ponudimo barter Prištini da mi uzmemo značajne količine… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

"Zakleo sam se da ću...": Nova poruka Dodika nakon odluke o oduzimanju mandata
Mondo pre 25 minutajoš 19 povezanih

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 36 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 24 povezane