Povezane vesti
"Marić me nije pozvao na ručak sa Vučićem, jer sam bila rijaliti voditeljka": Zahuktava se svađa Milomira i voditeljke…
Blic 08.06.2022
Nakon što je Jovana Jeremić u javnosti ispričala da se osetila poniženo i uvređeno kada je Milomir Marić nije pozvao na večeru sa Aleksandrom Vučićem, na koju su išle njene koleginice, ova priča sada je dobila svoj nastavak. Jovana se oglasila… »
Povredile su me neke stvari, ali o njemu mislim samo jedno! Jovana Jeremić prvi put srela Marića posle otkaza
Mondo 08.06.2022
Jovana Jeremić i Milomir Marić nekada su godinama radili zajedno, a evo u kakvom su danas odnosu. Jovana Jeremić i Milomir Marić nekada su godinama radili zajedno, a evo u kakvom su danas odnosu. Promenila je medijsku kuću, nikoga ne štedi kada… »
(Foto) prvi susret: Jovane Jeremić i Marića nakon priča da su u svađi! Oglasila se voditeljka: "Neke stvari su me…
Blic 08.06.2022
Komemoracija povodom smrti novinara i pisca Predraga Pece Jeremića bila je povod za susret nekadašnjih saradnika i prijatelja Milomira Marića i Jovane Jeremić. Glavni urednik televizije "Hepi" i voditeljka ''Pink" televizije sreli su se u svečanoj… »
Vesti dana »

"Ne smemo zaboraviti zašto je počelo bombardovanje 1999. " Vulin: Vlada Srbije će formirati komisiju koja će napraviti popis svih žrtava NATO agresije
Kurir pre 16 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 28 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji danas oblačno i hladnije sa lokalnim pljuskovima, temperature do 18 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 16 povezanih