Повезане вести

"Марић ме није позвао на ручак са Вучићем, јер сам била ријалити водитељка": Захуктава се свађа Миломира и водитељке Пинк-а…

"Марић ме није позвао на ручак са Вучићем, јер сам била ријалити водитељка": Захуктава се свађа Миломира и водитељке Пинк-а…

Блиц 08.06.2022
Након што је Јована Јеремић у јавности испричала да се осетила понижено и увређено када је Миломир Марић није позвао на вечеру са Александром Вучићем, на коју су ишле њене колегинице, ова прича сада је добила свој наставак… »
Повредиле су ме неке ствари, али о њему мислим само једно! Јована Јеремић први пут срела Марића после отказа

Повредиле су ме неке ствари, али о њему мислим само једно! Јована Јеремић први пут срела Марића после отказа

Мондо 08.06.2022
Јована Јеремић и Миломир Марић некада су годинама радили заједно, а ево у каквом су данас односу. Јована Јеремић и Миломир Марић некада су годинама радили заједно, а ево у каквом су данас односу. Променила је медијску кућу… »
(Фото) први сусрет: Јоване Јеремић и Марића након прича да су у свађи! Огласила се водитељка: "Неке ствари су ме повредиле"…

(Фото) први сусрет: Јоване Јеремић и Марића након прича да су у свађи! Огласила се водитељка: "Неке ствари су ме повредиле"…

Блиц 08.06.2022
Комеморација поводом смрти новинара и писца Предрага Пеце Јеремића била је повод за сусрет некадашњих сарадника и пријатеља Миломира Марића и Јоване Јеремић. Главни уредник телевизије "Хепи" и водитељка ''Пинк" телевизије… »

Вести дана »