Povezane vesti
"Marić me nije pozvao na ručak sa Vučićem, jer sam bila rijaliti voditeljka": Zahuktava se svađa Milomira i voditeljke Pink-a…
Blic 08.06.2022
Nakon što je Jovana Jeremić u javnosti ispričala da se osetila poniženo i uvređeno kada je Milomir Marić nije pozvao na večeru sa Aleksandrom Vučićem, na koju su išle njene koleginice, ova priča sada je dobila svoj nastavak. Jovana se oglasila za "Blic"… »
Povredile su me neke stvari, ali o njemu mislim samo jedno! Jovana Jeremić prvi put srela Marića posle otkaza
Mondo 08.06.2022
Jovana Jeremić i Milomir Marić nekada su godinama radili zajedno, a evo u kakvom su danas odnosu. Jovana Jeremić i Milomir Marić nekada su godinama radili zajedno, a evo u kakvom su danas odnosu. Promenila je medijsku kuću, nikoga ne štedi kada… »
(Foto) prvi susret: Jovane Jeremić i Marića nakon priča da su u svađi! Oglasila se voditeljka: "Neke stvari su me povredile"…
Blic 08.06.2022
Komemoracija povodom smrti novinara i pisca Predraga Pece Jeremića bila je povod za susret nekadašnjih saradnika i prijatelja Milomira Marića i Jovane Jeremić. Glavni urednik televizije "Hepi" i voditeljka ''Pink" televizije sreli su se u svečanoj sali… »
Vesti dana »

Tramp i Južna Koreja postigli trgovinski sporazum, carinska stopa 15 odsto
Sputnik pre 17 minutajoš 16 povezanih

Sunčani kraj jula i početak avgusta: U nedelju osveženje, ali leto se ne predaje
Glas juga pre 7 minutajoš 15 povezanih

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 33 minutajoš 13 povezanih

Najmoćniji borbeni avion se survao kod baze! Drama u Americi: Ponos avijacije u plamenu, isplivali dramatični snimci (video)
Blic pre 57 minutajoš 13 povezanih