Povezane vesti

Ambasador Hil u Ohridu da bi podržao Otvoreni Balkan

Ambasador Hil u Ohridu da bi podržao Otvoreni Balkan

Politika 08.06.2022
OHRID - Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je u Ohrid došao kako bi pružio podršku Otvorenom Balkanu, prenosi sajt abcnews.al. U intervjuu za ovaj medij, on daje podršku Otvorenom Balkanu jer je to, kako je naveo, originalan… »
Kristofer Hil: Došao sam u Ohrid da bih pružio podršku Otvorenom Balkanu

Kristofer Hil: Došao sam u Ohrid da bih pružio podršku Otvorenom Balkanu

Euronews 08.06.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da je u Ohrid došao kako bi pružio podršku Otvorenom Balkanu, prenosi sajt abcnews.al. U intervjuu za ovaj medij, on je rekao da daje podršku Otvorenom Balkanu jer je to, kako je naveo, originalan… »
Potvrđeno da je još jedna vučićeva ideja urodila plodom: Kristofer Hil poslao snažnu poruku o inicijativi Otvoreni Balkan

Potvrđeno da je još jedna vučićeva ideja urodila plodom: Kristofer Hil poslao snažnu poruku o inicijativi Otvoreni Balkan

Srbija danas 08.06.2022
U Ohridu je danas održan samit regionalne inicijative Otvoreni Balkan. Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je u Ohrid došao kako bi pružio podršku Otvorenom Balkanu, prenosi sajt abcnews.al. U intervjuu za ovaj medij, on daje… »

Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša

Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih
Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 mlrd EUR

Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 mlrd EUR

Ekapija pre 44 minutajoš 16 povezanih
Bolsonaru zbog pokušaja puča 27 godina zatvora

Bolsonaru zbog pokušaja puča 27 godina zatvora

SEEbiz pre 3 satajoš 25 povezanih
Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke

Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke