Повезане вести

Грк који игра за Шведску прекинуо романтични одмор са девојком да би играо против Србије

Грк који игра за Шведску прекинуо романтични одмор са девојком да би играо против Србије

Спортски журнал 09.06.2022
Папајанопулоса је позив затекао на плажи, али се штопер није двоумио. Грк Сотириос Папајанопулос (31), репрезентативац Шведске, прекинуо је романтични одмор с девојком да би вечерас играо против Србије. Девојку је оставио у… »
Швеђанин оставио девојку на мору да би играо против пиксијеве Србије: Душо, звао ме селектор, ти ме чекај, а ја одох!

Швеђанин оставио девојку на мору да би играо против пиксијеве Србије: Душо, звао ме селектор, ти ме чекај, а ја одох!

Мондо 09.06.2022
Занимљива ситуација у репрезентацији Шведске пред утакмицу Лиге нација против Србије. Занимљива ситуација у репрезентацији Шведске пред утакмицу Лиге нација против Србије. Фудбалска репрезентација Србије у четвртак увече… »
Прекинуо одмор на плажи са девојком због репрезентације, играће против Србије

Прекинуо одмор на плажи са девојком због репрезентације, играће против Србије

Нова 09.06.2022
Одазвао се позиву селектора, девојку оставио у Грчкој Шведски фудбалер грчког порекла Сотириос Папајанопулос одазвао се позиву селектора Јанеа Андерсона да се прикључи репрезентацији пред меч са Србијом у Лиги нација. Услед… »
Тадић: Пробаћемо да доминирамо, да се ми питамо

Тадић: Пробаћемо да доминирамо, да се ми питамо

Данас 08.06.2022
Ушао је у другом полувремену меча са Словенијом и са две асистенције практично почастио саиграче да дођу до прве победе у овосезонском издању Лиге нација (4:1). Душан Тадић биће и сутра водећи идеолог на терену у дресу Србије и… »
Селектор Стојковић из Стокхолма: Изнанђен сам тиме што Шведска није на Мундијалу

Селектор Стојковић из Стокхолма: Изнанђен сам тиме што Шведска није на Мундијалу

Данас 08.06.2022
После лошег издања против Норвешке и врло коректног у победи над Словенијом (4:1), фудбалере Србије у четвртак увече очекује трећи меч у Лиги нација, а прво гостовање и то Шведској у Стокхолму (20.45). Селектор Стојковић… »

Вести дана »