Повезане вести

Тејтум и Браун заблистали, Селтикси корак ближе титули

Тејтум и Браун заблистали, Селтикси корак ближе титули

Н1 Инфо 09.06.2022
Кошаркаши Бостон Селтикса победили су Голден Стејт Вориорсе са 116:100 и тако су повели са 2-1 у великом финалу НБА лиге. Домаћи тим је боље почео меч, Голден Стејт се вратио у игру у трећој деоници, али су Селтикси дефинитивно… »
Грин: Играо сам као говно; Кер иронично: Публика са стилом

Грин: Играо сам као говно; Кер иронично: Публика са стилом

Спорт клуб 09.06.2022
Центар Бостон Селтикса Роберт Вилијамс био је предмет похвала саиграча и тренера после импресивне партије у трећој утакмици НБА финала. Он је пружио изузетну партију, упркос томе што је његов наступ био упитан због повреде левог… »
Доминација Бостона: Голден Стејт на коленима, Селтикси све ближи НБА титули! (видео)

Доминација Бостона: Голден Стејт на коленима, Селтикси све ближи НБА титули! (видео)

Вечерње новости 09.06.2022
Кошаркаши Бостона повели су са 2:1 против Голден Стејта у финалу НБА лиге, пошто су ноћас на свом терену победили са 116:100. Фото: АП Бостон су предводили Џејлен Браун са 27 поена, девет скокова и пет асистенција, Џејсон… »
Како сам играо? Као г*вно! Суперстар Вориорса убацио само 2 поена, па правио гримасе пред новинарима! (видео)

Како сам играо? Као г*вно! Суперстар Вориорса убацио само 2 поена, па правио гримасе пред новинарима! (видео)

Мондо 09.06.2022
Дрејмонд Грин је и сам очигледно био јако љут после своје партије у трећем мечу НБА финала. Дрејмонд Грин је и сам очигледно био јако љут после своје партије у трећем мечу НБА финала. Голден Стејт Вориорси су изгубили трећу… »
Бостон повео са 2:1 против Голден Стејта у финалу НБА лиге

Бостон повео са 2:1 против Голден Стејта у финалу НБА лиге

Радио сто плус 09.06.2022
Бостон су предводили Џејлен Браун са 27 поена, девет скокова и пет асистенција, Џејсон Тејтум са 26 поена, девет асистенција и шест поена и Маркус Смарт са 24 поена, седам скокова и пет асистенција. Ал Хорфорд победи је… »

Вести дана »