Povezane vesti
Tejtum i Braun zablistali, Seltiksi korak bliže tituli
N1 Info 09.06.2022
Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Golden Stejt Voriorse sa 116:100 i tako su poveli sa 2-1 u velikom finalu NBA lige. Domaći tim je bolje počeo meč, Golden Stejt se vratio u igru u trećoj deonici, ali su Seltiksi definitivno prelomili utakmicu u… »
Grin: Igrao sam kao govno; Ker ironično: Publika sa stilom
Sport klub 09.06.2022
Centar Boston Seltiksa Robert Vilijams bio je predmet pohvala saigrača i trenera posle impresivne partije u trećoj utakmici NBA finala. On je pružio izuzetnu partiju, uprkos tome što je njegov nastup bio upitan zbog povrede levog kolena. Vilijams je… »
Dominacija Bostona: Golden Stejt na kolenima, Seltiksi sve bliži NBA tituli! (video)
Večernje novosti 09.06.2022
Košarkaši Bostona poveli su sa 2:1 protiv Golden Stejta u finalu NBA lige, pošto su noćas na svom terenu pobedili sa 116:100. Foto: AP Boston su predvodili DŽejlen Braun sa 27 poena, devet skokova i pet asistencija, DŽejson Tejtum sa 26 poena, devet… »
Kako sam igrao? Kao g*vno! Superstar Voriorsa ubacio samo 2 poena, pa pravio grimase pred novinarima! (video)
Mondo 09.06.2022
Drejmond Grin je i sam očigledno bio jako ljut posle svoje partije u trećem meču NBA finala. Drejmond Grin je i sam očigledno bio jako ljut posle svoje partije u trećem meču NBA finala. Golden Stejt Voriorsi su izgubili treću utakmicu finala NBA lige, a… »
Boston poveo sa 2:1 protiv Golden Stejta u finalu NBA lige
Radio sto plus 09.06.2022
Boston su predvodili Džejlen Braun sa 27 poena, devet skokova i pet asistencija, Džejson Tejtum sa 26 poena, devet asistencija i šest poena i Markus Smart sa 24 poena, sedam skokova i pet asistencija. Al Horford pobedi je doprineo sa 11 poena, osam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 16 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 45 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 25 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 27 povezanih
CLS: „Beogradske elektrane“ prve na listi javnih komunalnih preduzeća sa najvećim dugovima
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih