Povezane vesti
Pronađeno telo na Pančevačkom putu! Jezive scene ispred PKB-a, "Čuo sam jaukanje ljudi..."
Mondo 09.06.2022
Prema prvim informacijama verovatno je u pitanju prirodna smrt. Prema prvim informacijama verovatno je u pitanju prirodna smrt. Jutros oko šest sati pronađeno je telo na autobuskoj stanici na Pančevačkom putu, saznaje MONDO. Kako saznajemo, telo je… »
Jeziv prizor na autobuskom stajalištu: Pronađeno beživotno telo u Krnjači
Nova 09.06.2022
Pronađeno je beživotno telo na autobuskoj stanici na Pančevačkom putu, saznaje Nova.rs. Kako saznajemo, telo je pronađeno u blizini frime PKB oko šest časova ujutru. U pitanju je starija osoba, a prema prvim informacijama verovatno je u pitanju… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog stiže u Srbiju kroz "bečka vrata": Čekaju nas dve ture ozbiljnog snega, ovaj datum je bitan
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana
"Stanje nadstrešnice nije političko, već pitanje struke": Vučević o nesreći u Novom Sadu: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Orban: Bajdenova administracija treba da ukine vojnu pomoć Ukrajini, a EU da preispita sankcije rf
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih