Povezane vesti

"Rekao je laku noć, a onda pucao učiteljici u glavu": Ispovest male Mije, koja je preživela masakr u Teksasu

"Rekao je laku noć, a onda pucao učiteljici u glavu": Ispovest male Mije, koja je preživela masakr u Teksasu

Telegraf 09.06.2022
Mia je rekla da se plaši da će se slična stvar dogoditi u nekoj drugoj školi. Učenica četvrtog razreda Mia Keriljo (11), koja je preživela masakr u osnovnoj školi u Teksasu, ispričala je pred Komitetom predstavničkog doma SAD za nadzor i reformu, da je… »
„Umazala sam se krvlju drugarice i pravila mrtva“: Devojčica koja je preživela masakr u Juvaldeu svedočila o napadu

„Umazala sam se krvlju drugarice i pravila mrtva“: Devojčica koja je preživela masakr u Juvaldeu svedočila o napadu

Danas 09.06.2022
Jedanaestogodišnja M. S. koja je preživela napad u svojoj osnovnoj školi u Teksasu svedočila je juče pred nadzornim odborom Predstavničkog doma koji pokušava da postigne kompromis o zakonu o kontroli oružja u toj američkoj državi. Tokom svedočenja… »
Mazala se krvlju i pravila mrtva: Svedočila devojčica koja je preživela masakr u Teksasu: "Mojoj učiteljici je rekao 'laku…

Mazala se krvlju i pravila mrtva: Svedočila devojčica koja je preživela masakr u Teksasu: "Mojoj učiteljici je rekao 'laku…

Blic 08.06.2022
Učenica četvrtog razreda osnovne škole u Teksasu koja je preživela pucnjavu na saslušanju je ispričala kako se mazala krvlju i pretvarala da je mrtva nakon što je napadač ubio njenu učiteljicu i prijatelje. Snimke svedočenja učenice Mie Kerilo iz… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 9. jun

Na današnji dan, 9. jun

B92 pre 5 satijoš 1 povezana
Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom

Velike priče pre 18 minuta
Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?

Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?