Повезане вести

Михајловић: Неће бити рестрикције у енергетском сектору; Напади на мене очекивани

Михајловић: Неће бити рестрикције у енергетском сектору; Напади на мене очекивани

РТВ 09.06.2022
БЕОГРАД - Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је данас да држава свакодневно ради на обезбеђивању потребних количина енергије и енергената и да захваљујући финансијској… »
Наставља се рат у СНС: Михајловићева одговорила Ђукановићу, споменула и Брнабићеву

Наставља се рат у СНС: Михајловићева одговорила Ђукановићу, споменула и Брнабићеву

Правда 09.06.2022
Министарка је казала да би поново „колутала очима” због премијерке Ане Брнабић, када би се поновила ситуација због које је то учинила пре неколико година. Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана… »
Михајловић: Опет бих колутала очима због Ане Брнабић

Михајловић: Опет бих колутала очима због Ане Брнабић

Нова 09.06.2022
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић данас је, коментаришући нападе на њу у медијима, рекла да ради за своју државу најбоље што може и да резултати нечијег рада треба да буду једино мерило, али да су напади очекивани… »
Михајловић: Ђукановић злоупотребио државну функцију зарад приватног бизниса

Н1 Инфо 09.06.2022
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић данас је, коментаришући нападе на њу у медијима, рекла да ради за своју државу најбоље што може и да резултати нечијег рада треба да буду једино мерило, али да су напади очекивани… »
Михајловић о нападима: Рачунају се рад и резултати, а не интриге и рекла-казала

Михајловић о нападима: Рачунају се рад и резултати, а не интриге и рекла-казала

Данас 09.06.2022
Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић рекла је данас, коментаришући нападе на њу у медијима, да ради за своју државу најбоље што може и да резултати нечијег рада треба да буду једино… »

Нова 09.06.2022
Михајловић: Напади очекивани због формирања нове владе

Михајловић: Напади очекивани због формирања нове владе

Телеграф 09.06.2022
Вероватно су разлози напада то што сам другачија, што сам нешто боље урадила - рекла је Михајловић. Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић рекла је данас, коментаришући нападе на њу у… »
Михајловић: Опет бих колутала очима због Брнабић да се понови ситуација

Михајловић: Опет бих колутала очима због Брнабић да се понови ситуација

Нови магазин 09.06.2022
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловћ изјавила је данас да би поново "колутала очима" због премијерке Ане Брнабић, када би се поновила ситуација због које је то учинила пре неколико година на представљају резултата… »

Вести дана »