Povezane vesti
Duda o Makronu i Šolcu: Da li je neko tako razgovarao sa Hitlerom?
Euronews 09.06.2022
Predsednik Poljske Andžej Duda kritikovao je što predsednik Francuske Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc, i pored agresije Rusije na Ukrajinu, dalje razgovaraju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Iznenađen sam zbog svih tih razgovora… »
Velika svađa u EU: Poljska optužila Nemačku i Francusku da ugađaju Putinu kao Hitleru
Blic 09.06.2022
Predsednik Poljske Andžej Duda kritikovao je što predsednik Francuske Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc, i pored agresije Rusije na Ukrajinu, dalje razgovaraju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Iznenađen sam zbog svih tih razgovora… »
Duda: Da li je neko tako razgovarao s Hitlerom?
Al Jazeera 09.06.2022
Razgovori s Vladimirom Putinom ne donose ništa, rekao je predsjednik Poljske, kritizirajući komunikaciju njemačkog kancelara i francuskog predsjednika s čelnikom Rusije. Predsjednik Poljske Andrzej Duda kritizirao je što predsjednik Francuske Emmanuel… »
Duda: Da li je neko sa Hitlerom razgovarao kao sa Putinom?
Nova 09.06.2022
Predsednik Poljske Andžej Duda kritikovao je što predsednik Francuske Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc, i pored agresije Rusije na Ukrajinu, dalje razgovaraju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Iznenađen sam zbog svih tih razgovora… »
Vesti dana »
"Opasnost još nije prošla": Avioni gase požar, miris paljevine u Baošićima, i dalje nema bez struje
Telegraf pre 30 minutajoš 22 povezane
Evo kog datuma će biti poslednji udar vrućina u Srbiji: Objavljeno kakvo nas vreme očekuje do septembra
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Pažnja! Ako osetite ove simptome odmah zovite hitnu! Bura u Zavodu za urgentnu medicinu: Građani masovno tražili pomoć zbog 3 opasne tegobe
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih
23 godine od ubistva dece u Goraždevcu: Ubice nisu pronađene, istraga zatvorena bez osumnjičenih
Insajder pre 5 minutajoš 13 povezanih
U poslednjih 15 dana osam osoba pretrpelo nasilje na Kosovu i Metohiji od tzv. policije: Da li je ovo poslednji alarm?
Euronews pre 55 minutajoš 10 povezanih