Повезане вести
Дуда о Макрону и Шолцу: Да ли је неко тако разговарао са Хитлером?
Еуроневс 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. "Изненађен сам… »
Велика свађа у ЕУ: Пољска оптужила Немачку и Француску да угађају Путину као Хитлеру
Блиц 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. "Изненађен сам… »
Дуда: Да ли је неко тако разговарао с Хитлером?
Ал Јазеера 09.06.2022
Разговори с Владимиром Путином не доносе ништа, рекао је предсједник Пољске, критизирајући комуникацију њемачког канцелара и француског предсједника с челником Русије. Предсједник Пољске Андрзеј Дуда критизирао је што… »
Дуда: Да ли је неко са Хитлером разговарао као са Путином?
Нова 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. „Изненађен сам… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 22 минутајош 16 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 22 минутајош 19 повезаних
Бака Резика (78) преминула у мукама у Нишу. Возач је покосио аутомобилом, поломио јој главу и кукове.
Ало пре 12 минутајош 13 повезаних