Повезане вести

Дуда о Макрону и Шолцу: Да ли је неко тако разговарао са Хитлером?

Дуда о Макрону и Шолцу: Да ли је неко тако разговарао са Хитлером?

Еуроневс 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. "Изненађен сам… »
Велика свађа у ЕУ: Пољска оптужила Немачку и Француску да угађају Путину као Хитлеру

Велика свађа у ЕУ: Пољска оптужила Немачку и Француску да угађају Путину као Хитлеру

Блиц 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. "Изненађен сам… »
Дуда: Да ли је неко тако разговарао с Хитлером?

Дуда: Да ли је неко тако разговарао с Хитлером?

Ал Јазеера 09.06.2022
Разговори с Владимиром Путином не доносе ништа, рекао је предсједник Пољске, критизирајући комуникацију њемачког канцелара и француског предсједника с челником Русије. Предсједник Пољске Андрзеј Дуда критизирао је што… »
Дуда: Да ли је неко са Хитлером разговарао као са Путином?

Дуда: Да ли је неко са Хитлером разговарао као са Путином?

Нова 09.06.2022
Председник Пољске Анџеј Дуда критиковао је што председник Француске Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц, и поред агресије Русије на Украјину, даље разговарају са председником Русије Владимиром Путином. „Изненађен сам… »

Вести дана »