Povezane vesti
Ne mogu da zamislim da jednog dana kažem "ne mogu više": Lepa Lukić (82) sama kuva i sprema, a jednu stvar nikad ne jede
Mondo 09.06.2022
Lepa Lukić je i dalje aktivna iako je u devetoj deceniji, sve sama radi, uredno nastupa, i nezamislivo joj je da živi drugačije od toga. Lepa Lukić je i dalje aktivna iako je u devetoj deceniji, sve sama radi, uredno nastupa, i nezamislivo joj je da… »
Ja ne mogu više Lepa Lukić bez dlake na jeziku progovorila o koleginicama sa estrade, a za Snežanu Đurišić je svašta…
Alo 09.06.2022
Lepa traje na etradi 50 godina, ali je i dalje i te kako prisutna u medijima i još uvek nastupa. Legendarna pevačica Lepa Lukić ima karijeru na kojoj joj mnogi zavide, kao i hitove koji su neprevaziđeni. Naime, iako gazi 82. godinu ističe da i dalje… »
Lepa Lukić u 82. godini nastupa, kuva, sređuje kuću: „Ovo jelo nikada ne jedem“
Nova 09.06.2022
Legendarna pevačica je na sceni već dugi niz godina, a ni u 82. godini se nije povukla. Lepa Lukić i dalje uživa u svom poslu, a sada je otkrila nema zamerke na svoje kolege. „Uopšte se ne naprežem kad pevam, nema tu nekih žila. Ova prva liga… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos u Skupštini: Potukli se poslanici, Brnabić zvala obezbeđenje
Nova pre 27 minutajoš 110 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 57 minutajoš 23 povezane
Ko je Kalin Đorđesku, krajnje desničarski pobednik prvog kruga izbora za predsednika Rumunije?
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 20 povezanih
Drama kod popularnog letovališta: Potonuo brod sa turistima, traga se za preživelima
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 44 minutajoš 24 povezane