Повезане вести
Вучевић: Честитам Александру Раткову на МВП титули, баскеташи "Лимана 3кс3" издоминирали
РТВ 09.06.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић добио је на поклон дрес и захвалницу од баскеташа "Лиман3кс3". "Захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3кс3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу… »
Новосађани доказали да су најбољи баскеташи
Блиц 09.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић угостио је данас у Градској кући екипу "Лиман 3кс3", победнике овогодишњег интернационалног турнира у баскету 3кс3 "Нови Сад Ултра цхалленгер". - Јутрос сам добио на поклон дрес и захвалницу… »
Вучевић: Срећан сам што је наш град опет показао где се пика најбољи баскет!
Курир 09.06.2022
Јутрос сам добио на поклон дрес и захвалницу, али највећа захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3кс3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу слободе и однели убедљиву победу, навео је на свом Инстаграм… »
Вучевић: Нови Сад опет показао где се пика најбољи баскет
Дневник 09.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић добио је на поклон дрес и захвалницу од баскеташа "Лиман3кс3". "Захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3х3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу слободе и однели… »
Вести дана »
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 23 минутајош 27 повезаних
Србин на челу БМВ-а - Милан Недељковић преузима компанију у мају 2026.
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 25 повезаних
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 49 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 5 минутајош 44 повезане