Повезане вести

Вучевић: Честитам Александру Раткову на МВП титули, баскеташи "Лимана 3кс3" издоминирали

Вучевић: Честитам Александру Раткову на МВП титули, баскеташи "Лимана 3кс3" издоминирали

РТВ 09.06.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић добио је на поклон дрес и захвалницу од баскеташа "Лиман3кс3". "Захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3кс3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу… »
Новосађани доказали да су најбољи баскеташи

Новосађани доказали да су најбољи баскеташи

Блиц 09.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић угостио је данас у Градској кући екипу "Лиман 3кс3", победнике овогодишњег интернационалног турнира у баскету 3кс3 "Нови Сад Ултра цхалленгер". - Јутрос сам добио на поклон дрес и захвалницу… »
Вучевић: Срећан сам што је наш град опет показао где се пика најбољи баскет!

Вучевић: Срећан сам што је наш град опет показао где се пика најбољи баскет!

Курир 09.06.2022
Јутрос сам добио на поклон дрес и захвалницу, али највећа захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3кс3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу слободе и однели убедљиву победу, навео је на свом Инстаграм… »
Вучевић: Нови Сад опет показао где се пика најбољи баскет

Вучевић: Нови Сад опет показао где се пика најбољи баскет

Дневник 09.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић добио је на поклон дрес и захвалницу од баскеташа "Лиман3кс3". "Захвалност је моја, свим нашим фантастичним баскеташима "Лимана 3х3" који су за викенд "издоминирали" на Тргу слободе и однели… »

Вести дана »