Povezane vesti

Vučević: Čestitam Aleksandru Ratkovu na MVP tituli, basketaši "Limana 3x3" izdominirali

Vučević: Čestitam Aleksandru Ratkovu na MVP tituli, basketaši "Limana 3x3" izdominirali

RTV 09.06.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobio je na poklon dres i zahvalnicu od basketaša "Liman3x3". "Zahvalnost je moja, svim našim fantastičnim basketašima "Limana 3x3" koji su za vikend "izdominirali" na Trgu slobode i odneli ubedljivu… »
Novosađani dokazali da su najbolji basketaši

Novosađani dokazali da su najbolji basketaši

Blic 09.06.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je danas u Gradskoj kući ekipu "Liman 3x3", pobednike ovogodišnjeg internacionalnog turnira u basketu 3x3 "Novi Sad Ultra challenger". - Jutros sam dobio na poklon dres i zahvalnicu, ali najveća zahvalnost… »
Vučević: Srećan sam što je naš grad opet pokazao gde se pika najbolji basket!

Vučević: Srećan sam što je naš grad opet pokazao gde se pika najbolji basket!

Kurir 09.06.2022
Jutros sam dobio na poklon dres i zahvalnicu, ali najveća zahvalnost je moja, svim našim fantastičnim basketašima "Limana 3x3" koji su za vikend "izdominirali" na Trgu slobode i odneli ubedljivu pobedu, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik… »
Vučević: Novi Sad opet pokazao gde se pika najbolji basket

Vučević: Novi Sad opet pokazao gde se pika najbolji basket

Dnevnik 09.06.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobio je na poklon dres i zahvalnicu od basketaša "Liman3x3". "Zahvalnost je moja, svim našim fantastičnim basketašima "Limana 3h3" koji su za vikend "izdominirali" na Trgu slobode i odneli ubedljivu pobedu. Vikend… »

Vesti dana »

RHMZ ima upozorenje: Temperature i do 39 stepeni

RHMZ ima upozorenje: Temperature i do 39 stepeni

Danas pre 30 minutajoš 22 povezane
Ponovo odložene američke sankcije NIS-u na mesec dana

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u na mesec dana

RTV pre 35 minutajoš 15 povezanih
Zverev maksimalan protiv Tabila, oproštaj Monfisa

Zverev maksimalan protiv Tabila, oproštaj Monfisa

Sport klub pre 20 minutajoš 23 povezane
Skandal na kipru! Fudbaler Zvezde pretučen u tunelu

Skandal na kipru! Fudbaler Zvezde pretučen u tunelu