Повезане вести
Полиција испитује због оптужби за сексуално узнемиравање на Архитектонском - декан дао изјаву, следе нова сведочења
Еуроневс 09.06.2022
Декан Архитектонског факултета у Београду Владимир Лојаница данас је у својству грађанина дао изјаву у полицији у вези са својим сазнањима поводом пријава студенткиња и студената да их професор тог факултета вређа и узнемирава… »
Откривамо: Полиција ускоро саслушава жртве доцента-предатора са Архитектонског
Нова 09.06.2022
Декан Архитектонског факултета у Београду, Владимир Лојаница, данас је у својству грађанина дао изјаву у полицији у вези са својим сазнањима поводом пријава студенткиња и студената да их професор тог факултета вређа и… »
Следе саслушања других запослених и жртава: Декан Архитектонског факултета сам отишао у полицију да да изјаву због језивих…
Блиц 09.06.2022
Декан Архитектонског факултета у Београду, Владимир Лојаница, данас је у својству грађанина дао изјаву у полицији у вези са својим сазнањима поводом пријава студенткиња и студената да их професор тог факултета вређа и… »
САЗНАЈЕМО Испитан декан Архитектонског: Случај сексуалног узнемиравања
Нова 09.06.2022
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана