Povezane vesti
"Ošamario me je i kad mi je majka umrla, a sad sam dobila batine jer mu je kasnila plata": Novi detalji stravičnog prebijanja…
Blic 09.06.2022
Pre nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavio snimak prebijanja žene u Novom Sadu, koji je potresao javnost. Nasilnik je ubrzo uhapšen i sada se nalazi u pritvoru, a Daria Toplica, žena koja je pretrpela nasilje, prisetila se šta je u… »
Dariu iz Novog Sada partner tukao jer mu je kasnila plata, hteo da je iseče testerom
Luftika 09.06.2022
Pre nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavio stravičan snimak prebijanja žene u Novom Sadu, koji je potresao javnost. Nasilnik je ubrzo uhapšen i sada se nalazi u pritvoru, a Daria Toplica je, i dalje vidno potresena, za portal Telegraf.rs… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih
Advokat Janković o objavljivanju fotografija pasoša dvojice studenata: Direktan poziv na ugrožavanje njihove bezbednosti
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Belgija pronašla metal kadmijum u smrznutim malinama iz Srbije
Novi magazin pre 23 minutajoš 5 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 5 satijoš 31 povezana