Повезане вести

Мили одлучан: Цеца и ја нећемо сарађивати више никада

Мили одлучан: Цеца и ја нећемо сарађивати више никада

Нова 09.06.2022
Композитор Александар Милић Мили дуги низ година је сарађивао са Цецом Ражнатовић. Они су заједно направили мноштво хитова, али је онда дошло до сукоба. Мили и Цеца су чак завршили и на суду, а како су сада обоје чланови жирија… »
(Фото): Цеца се утегла у шљокицави комплет, витке ноге у првом плану, а у руци торба од 5.000 евра!

(Фото): Цеца се утегла у шљокицави комплет, витке ноге у првом плану, а у руци торба од 5.000 евра!

Блиц 09.06.2022
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић појавила се данас на снимању емисије "Звезде Гранда" и том приликом заблистала у шљокицавом комплету. Цеца је истакла витке ноге, док је највише пажње привукла њена торба од 5.000 евра… »
Издоминирала у провидним панталонама! Цеца сва у шљокицама дошла на снимање полуфинала зг! (фото)

Издоминирала у провидним панталонама! Цеца сва у шљокицама дошла на снимање полуфинала зг! (фото)

Курир 09.06.2022
Еуфорија око снимања полуфиналне емисије ''Звезда Гранда'' није заобишла ни Цецу Ражнатовић која се у Грандовом студио на Кошутњаку појавила ведра и расположена. Срдачно као и увек, поздравила је бројне новинарске екипе које су… »
Снимили 80 хитова и 9 албума, ево да ли ће опет сарађивати! Мили и Цеца правили хаос на естради, а овим су ставили тачку

Снимили 80 хитова и 9 албума, ево да ли ће опет сарађивати! Мили и Цеца правили хаос на естради, а овим су ставили тачку

Мондо 09.06.2022
Цеца Ражнатовић и Мили имали су више него успешну сарадњу која је трајала годинама, а из ње су произашли бројни хитови. Цеца Ражнатовић и Мили имали су више него успешну сарадњу која је трајала годинама, а из ње су произашли… »
Цеца и ја више никада нећемо сарађивати! Мили са Ражнатовићком радио 9 албума и 80 песама и ставио тачку: И ово је превише!…

Цеца и ја више никада нећемо сарађивати! Мили са Ражнатовићком радио 9 албума и 80 песама и ставио тачку: И ово је превише!…

Курир 09.06.2022
Композитор Александар Милић Мили дуги низ година је сарађивао са Цецом Ражнатовић, а албуми на којима је он радио апсолутни су хит. Међутим, како је дошло до неспоразума и непоштовања међу њима, Мили и Цеца су завршили на суду… »

Вести дана »