Повезане вести

Путин: Без суверених одлука држава не може да опстане

Путин: Без суверених одлука држава не може да опстане

РТВ 09.06.2022
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да на Западу инфлацију већ зову његовим именом и додао да је раст цена на Западу резултат "њихових грешака и то дуготрајних." "Ако неко покушава да нас на неки начин… »
Путин: Судбина ове генерације је да врати територије, као Петар Велики

Путин: Судбина ове генерације је да врати територије, као Петар Велики

Правда 09.06.2022
Руски председник Владимир Путин рекао је данас да је руски цар Петар Велики вратио и ојачао територије у прошлости и да је то данас судбина ове генерације. - Петар Први је вратио и ојачао територије, та судбина је припала и нама… »
Путин: На Западу инфлацију већ зову мојим именом

Путин: На Западу инфлацију већ зову мојим именом

Еуроневс 09.06.2022
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да на Западу инфлацију већ зову његовим именом и додао да је раст цена на Западу резултат "њихових грешака и то дуготрајних." "Ако неко покушава да нас на неки начин ограничи -… »
Путин се упоредио са петром првим, па се обратио центрима моћи: "Назвали инфлацију по мени, али ми са тим немамо ништа"

Путин се упоредио са петром првим, па се обратио центрима моћи: "Назвали инфлацију по мени, али ми са тим немамо ништа"

Мондо 09.06.2022
Путин упозорио да растућа инфлација није његова одговорност, већ да су за то одговорни центри моћи који су, према његовим речима и изазвали ту инфлацију. Путин упозорио да растућа инфлација није његова одговорност, већ да су… »

Вести дана »