Повезане вести
Бизарна одбрана Дудића: Признао да је насмрт избо бабу, али се не сећа свега
Нова 10.06.2022
Давид Дудић (25) признао је данас на суђењу у Вишем суду у Београду да је крив за убиство своје баке Десанке 15. децембра прошле године на њен 70. рођендан, али тврди да се не сећа самог извршења кривичног дела. Дудић је… »
"Баба је лежала сва крвава, а ја се не сећам како сам је убио": Језиво сведочење унука убијене Десанке
Телеграф 10.06.2022
- Можда сам га ја направио, али ја му нисам отац! - рекао је он, док су на те његове речи Давидови ујак, ујна и брат бризнули у плач. У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење Давиду Дудићу (24) који се терети да је у… »
Баба је лежала у локви крви, умазана земљом, а ја нисам знао шта се десило: Давид пред судом признао да је зверски убио баку
Курир 10.06.2022
У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење Давиду Дудићу (24) који се терети да је у децембру прошле године брутално убио бабу Десанку Дудић у Котежу, где се изјаснио као крив. Подсетимо, Дудић је бабу убио пред непокретним… »
"Позвао ме је мој друг Лука и рекао да морамо хитно да се нађемо": Овако је бивша жена стаклоресца описала шта се десило…
Блиц 09.06.2022
Невероватан расплет злочина у Београду открио је да је убијени власник кафића на Новом Београду Лука Жижић позајмио новац стаклоресцу Филипу Гаврановићу који је, управо како би вратио тај дуг, убио свог пријатеља пекара Николу… »
Стаклорезац убио пријатеља пекара због: 2.000 евра Расплет злочина у Ресавској 2017. пратио је цео Београд, сваки детаљ био…
Блиц 09.06.2022
Током истраге на основу серијског броја новчаница полиција је дошла до сазнања да је новац Николе Остојића, пекара ког је у локалу у Ресавској улици 2017. године убио пријатељ, стаклорезац Филип Гаврановић, завршио код… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 2 сатајош 47 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 2 сатајош 18 повезаних