Повезане вести

Фудбалери два тима певају исту химну - и цео стадион с њима: Емоције у Грчкој, о овом тренутку се прича! (видео)

Фудбалери два тима певају исту химну - и цео стадион с њима: Емоције у Грчкој, о овом тренутку се прича! (видео)

Мондо 10.06.2022
Пред почетак утакмице између Грчке и Кипра интонирана је само једна химна. Пред почетак утакмице између Грчке и Кипра интонирана је само једна химна. У четвртак увече, Србија је у Лиги нација победила Шведску у Стокхолму, али у… »
Скандал у Стокхолму: Навијачи скандирали "Косово је срце Србије", Албанци их напали (видео)

Скандал у Стокхолму: Навијачи скандирали "Косово је срце Србије", Албанци их напали (видео)

Вечерње новости 10.06.2022
ФУДБАЛСКА репрезентација Србије остварила је другу победу у Лиги Нација, а пред сам меч виђени су одређени инциденти. ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/НСузиво.рс Лука Јовић био је стрелац јединог гола на утакмици, он је у судисјкој… »
Пикси о Јовићу: Или ће Анћелоти звати мене или ћу ја њега

Пикси о Јовићу: Или ће Анћелоти звати мене или ћу ја њега

Спорт клуб 10.06.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је да ће са тренером Реал Мадрида Карлом Анћелотијем разговарати о нападачу наше селекције Луки Јовићу. Бивши фудбалер Црвене звезде добијао је мало прилике да игра у Мадриду минуле… »
Пикси: "Ми немамо стадион и не можемо да имамо бољу атмосферу"

Пикси: "Ми немамо стадион и не можемо да имамо бољу атмосферу"

Спортске.нет 10.06.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је нашем националном тиму неопходна боља публика. "Орлови" су прошле вечери савладали Шведску у Стокхолму, а на трибинама велелепног стадиона било је преко… »
Пикси говорио о стадиону у Шведској: Зашто Србија нема овако нешто? (видео)

Пикси говорио о стадиону у Шведској: Зашто Србија нема овако нешто? (видео)

СРБИЈА је савладала Шведску у Стокхолму, а селектор Србије одушевљен је стадионом у Шведској. Фото архива ВН Уколико погледамо атмосферу на прелепом стадиону у Стокхолму, рекло би се да су "орлови" имали већу подршку са трибина… »
Селектор Стојковић: Немамо стадион, зато немамо ни атмосферу

Селектор Стојковић: Немамо стадион, зато немамо ни атмосферу

Данас 10.06.2022
Релативно слабе посете против Норвешке и Словеније на почетку Лиге нација нагнале су и људе из Фудбалског савеза Србије да се запитају зашто и даље „орлови“ немају велику подршку, упркос пласману на Светско првенство у Катару… »
Јовић: Знао сам где ће лопта да дође (видео)

Јовић: Знао сам где ће лопта да дође (видео)

Спортски журнал 10.06.2022
Стрелац гола против Шведске нада се да ће наставити голгетерски низ. Лука Јовић, нападач Реал Мадрида и Орлова осврнуо се на нову добру партију у дресу Србије. - Улазим у шансе, није ми било потребно много, мало мање од 180… »
Тадић: Најбитније је да побеђујемо уз добру игру

Тадић: Најбитније је да побеђујемо уз добру игру

Бета 10.06.2022
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да је најважније да селекција победјује уз добру игру, као и да је екипа доминирала у утакмици са Шведском. "Најбитније је да ми победјујемо утакмице уз добру игру… »
‘Или ће Карло мене да зове, или ћу ја њега’: Ово је хит – Пикси има јаку поруку за Анћелотија, а тиче се Јовића! (видео)…

‘Или ће Карло мене да зове, или ћу ја њега’: Ово је хит – Пикси има јаку поруку за Анћелотија, а тиче се Јовића! (видео)…

Хот спорт 10.06.2022
Репрезентација Србије остварила је и другу победу у овом циклусу Лиге нација пошто је на Френдс Арени у Стокхолму савладала Шведску са 1:0. Гол одлуке постигао је Лука Јовић у самом финишу првог полувремена, када се веома лепо… »
Тадић: Најбитније је да победјујемо уз добру игру

Тадић: Најбитније је да победјујемо уз добру игру

Радио сто плус 10.06.2022
„Најбитније је да ми победјујемо утакмице уз добру игру. Прво полувреме смо тотално доминирали као и почетком другог полувремена, и то је модел како треба да играмо. Можда једна замерка, требали смо да постигнемо други гол, да… »
Пикси о Јовићу и Реалу: Или ћу звати ја Анчелотија, или он мене

Пикси о Јовићу и Реалу: Или ћу звати ја Анчелотија, или он мене

Нова 10.06.2022
Пикси верује у Луку Јовића и спреман је да му помогне. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је да ће са тренером Реал Мадрида Карлом Анчелотијем разговарати о нападачу наше селекције Луки… »
"Или ти зови мене, или ћу ја тебе": Пикси послао поруку колеги Анчелотију (видео)

"Или ти зови мене, или ћу ја тебе": Пикси послао поруку колеги Анчелотију (видео)

СЕЛЕКТОР фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси послао је поруку колеги из Реал Мадрида Карлу Анчелотију после победе над Шведском (0:1). ФОТО: М. Вукадиновић Пикси је, сумирајући утиске са траве Френдс арене, апострофирао да би… »
Напали, па побегли: Шведски хулигани насрнули на наше навијаче, а овакав одговор Срба нису очекивали! (видео)

Напали, па побегли: Шведски хулигани насрнули на наше навијаче, а овакав одговор Срба нису очекивали! (видео)

Хот спорт 10.06.2022
Наши навијачи доживели непријатну ситуацију пред јучерашњи меч. Успела је чета Драгана Стојковића да упише и други тријумф у Лиги нација. Јуче је пред ‘орловима’ пала Шведска, а победоносни гол за нашу репрезентацију постигао је… »
Или ћу ја да зовем анчелотија или ће он мене! Пикси показао тренеру Реала да је Јовић ипак мајстор: Треба му нешто...

Или ћу ја да зовем анчелотија или ће он мене! Пикси показао тренеру Реала да је Јовић ипак мајстор: Треба му нешто...

Мондо 10.06.2022
Лука Јовић је одиграо још један одличан меч за Србију и показао да заслужује шансу. Лука Јовић је одиграо још један одличан меч за Србију и показао да заслужује шансу. Лука Јовић је за читаву сезону у Реал Мадриду постигао свега… »
Пикси о навијању у Шведској: Шта бих дао за овакву подршку у Србији

Пикси о навијању у Шведској: Шта бих дао за овакву подршку у Србији

Нова 10.06.2022
Селектор поново подлао поруку навијачима. Репрезентација Србије наставила је победнички поход и остварила другу победу у Лиги нација на гостовању Шведској резултатом 1:0 голом Луке Јовића. Наша селекција имала је велику подршку… »
Швеђани напали Србе са заставама, чуло се "Косово је срце Србије": Погледајте инцидент уочи меча "орлова" у Стокхолму!

Швеђани напали Србе са заставама, чуло се "Косово је срце Србије": Погледајте инцидент уочи меча "орлова" у Стокхолму!

Мондо 10.06.2022
Напали су колону са српским навијачима који су носили заставе и певали патриотске песме. Напали су колону са српским навијачима који су носили заставе и певали патриотске песме. Фудбалска репрезентација Србије имала је сјајну… »
Српски навијачи у Шведској одушевили, гласнији него у Београду! Погледајте сцену са краја меча, недостају им "орлови"

Српски навијачи у Шведској одушевили, гласнији него у Београду! Погледајте сцену са краја меча, недостају им "орлови"

Мондо 10.06.2022
Навијачи репрезентације Србије из Шведске направили су сјајан дочек "орловима". Навијачи репрезентације Србије из Шведске направили су сјајан дочек "орловима". Србија није имала тако велику подршку на мечевима Лиге нација у… »
ВИДЕО Шведски хулигани напали српске навијаче, па побегли кад су добили батине

ВИДЕО Шведски хулигани напали српске навијаче, па побегли кад су добили батине

Нова 10.06.2022
Инциденти пре меча Шведске и Србије. Србија је после одличне игре савладала Шведску у Стокхолму резултатом 1:0 у оквиру Лиге нација, а мечу су претходили и сукоби навијача. Наши фудбалери су имали велку подршку на гостовању у… »
Пикси с осмехом испратио игру у Стокхолму

Пикси с осмехом испратио игру у Стокхолму

Данас 10.06.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије исхвалио партију Луке Јовића и екипе против Шведске. Орлови су доминирали током већег дела меча трећег кола Лиге нација и поготком нападача мадридског Реала савладали скандинавску… »
„Ово је Србија која верује“: Пиксијеви „Орлови“ поново изгледају моћно

„Ово је Србија која верује“: Пиксијеви „Орлови“ поново изгледају моћно

Нова 10.06.2022
Селектор поново улива наду у велике домете репрезентације Србије. Репрезентација Србије је голом Луке Јовића савладала Шведску у трећем колу групе Б4 Лиге нација резултатом 1:0. Србија је тако после лошег старта после Норвешке… »
Није баш да не постижем редовно голове за Србију: Јовић био јунак Орлова, па пред Словенију дао обећање!

Није баш да не постижем редовно голове за Србију: Јовић био јунак Орлова, па пред Словенију дао обећање!

Мондо 10.06.2022
Нападач Реал Мадрида Лука Јовић био је једини стрелац у победи Србије над Шведском. Нападач Реал Мадрида Лука Јовић био је једини стрелац у победи Србије над Шведском. Фудбалери Србије савладали су Шведску 1:0 у мечу трећег кола… »
Швајцарска у кризи пред Светско првенство, Бугарска се обрукала

Швајцарска у кризи пред Светско првенство, Бугарска се обрукала

Нова 10.06.2022
И Шпанија показала како против "сајџија". Такмичење у Лиги нација настављено је утакмицама 3. кола у све четири дивизије, а на програму су, поред групе у којој је Србија, били сусрети гупе 2 А дивизије, затим група 2 и 4 Ц… »
Тадић жали за другим голом

Тадић жали за другим голом

Данас 09.06.2022
Капитен фудбалске селекције Србије сматра да је победа у Шведској требало да буде убедљивија. Голом Луке Јовића у надокнади времена првог полувремена, Орлови су однели бодове из Стокхолма (0:1), а Душан Тадић жали за… »
Јовић опет стрелац, Орлови поново победили

Јовић опет стрелац, Орлови поново победили

Данас 09.06.2022
Изабраници Драгана Стојковића савладали Шведску на њеном терену – 0:1. Најбоља фудбалска репрезентација Србије вратила се својој игри и резултатима, па је и поред повремених потешкоћа виђених и на синоћњем гостовању у… »
"Играмо фудбал који плени": Пикси очаран издањем његових изабраника, није скидао осмех са лица

"Играмо фудбал који плени": Пикси очаран издањем његових изабраника, није скидао осмех са лица

Вечерње новости 09.06.2022
Фудбалери Србије савладали су репрезентацију Шведске на гостовању у престоници ове земље резултатом 1:0. Био је ово меч трећег кола Групе 4 Лиге Б Лиге нација и други везани тријумф наше националне селекције након победе над… »
Лига нација: Мења ли се фудбалска мапа Европе? Грузија девет бодова из три утакмице, Гибралтар осваја бод против Бугарске...

Лига нација: Мења ли се фудбалска мапа Европе? Грузија девет бодова из три утакмице, Гибралтар осваја бод против Бугарске...

ПОБЕДА Србије на гостовању у Шведској, односно реми Норвешке и Словеније најважнији су резултати у Лиги нација ове вечери, бар ако се питаљју љубитељи фудбала у нашој земљи, али било је широм Старог континента још… »
Лука Јовић послао поруку Србији: Обећање сјајног шпица целој нацији, Тадићу посебно драго због гола саиграча

Лука Јовић послао поруку Србији: Обећање сјајног шпица целој нацији, Тадићу посебно драго због гола саиграча

ФУДБАЛЕРИ Србије савладали су репрезентацију Шведске на гостовању у престоници ове земље резултатом 1:0. Био је ово меч трећег кола Групе 4 Лиге Б Лиге нација и други везани тријумф наше националне селекције након победе над… »
Бивши фудбалер звезде хвали Митровића: "Нема већег "делије" од мене, али Митро је Бог",

Бивши фудбалер звезде хвали Митровића: "Нема већег "делије" од мене, али Митро је Бог",

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије игра против Шведске у трећем колу Б дивизије Лиге нација, а са великом пажњом овај меч прати Бојан Ђорђић. ФОТО: Принтскрин/Арена Спорт Некадашњи фудбалер Црвене звезде и Манчестер јунајтеда… »

Вести дана »