Povezane vesti
MUP: Za vikend pojačana kontrola saobraćaja na glavnim putevima
Danas 10.06.2022
Saobraćajna policija sprovodiće tokom vikenda pojačanu kontrolu saobraćaja na svim najvažnijim putnim pravcima zbog povećanog broja saobraćajnih nesreća, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. „U kontroli saobraćaja biće angažovan… »
Za vikend pojačana kontrola saobraćaja na glavnim putevima: Biće angažovan maksimalan broj policijskih službenika i svi uređaji…
Kurir 10.06.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom predstojećeg vikenda sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja, sa posebnim akcentom na otkrivanje najtežih prekršaja čije činjenje može imati tragične posledice po… »
Vozači, oprez: Policija za vikend pojačava kontrolu saobraćaja, akcenat će biti na ovim stvarima
Telegraf 10.06.2022
Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da poštuju saobraćajne propise. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom predstojećeg vikenda sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja, sa posebnim akcentom… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 14 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih