Povezane vesti

Konstituisanje Skupštine Beograda izvesno, sledeći korak pod znakom pitanja - novi gradonačelnik ili novi izbori

Konstituisanje Skupštine Beograda izvesno, sledeći korak pod znakom pitanja - novi gradonačelnik ili novi izbori

Euronews 10.06.2022
Konstitutivna sednica Skupštine grada biće održana sutra, u subotu, 11. juna, poslednjeg dana zakonskog roka za njeno održavanje. Naime, Gradska izborna komisija je 13. maja raspodelila mandate i od tada je počeo da teče rok od 10 dana u kojem je… »
"Ne moram da budem u vlasti": Dačić: Koliko su me obavestili, u Beogradu ostaje koalicija SNS-SPS

"Ne moram da budem u vlasti": Dačić: Koliko su me obavestili, u Beogradu ostaje koalicija SNS-SPS

Blic 10.06.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će SPS i Srpska napredna stranka (SNS) formirati zajedničku vlast u glavnom gradu, a da dogovora o formiranju republičke vlasti sa SNS za sada nije bilo. - Koliko su me… »
Sutra konstitutivna sednica Skupštine Beograda

Sutra konstitutivna sednica Skupštine Beograda

Radio 021 10.06.2022
Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada Beograda zakazana je za subotu, 11. jun. Na dnevnom redu je izbor verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata odbornika i izbor predsednika i zamenika predsednika gradskog parlamenta. Sednici će, do… »

Vesti dana »