Povezane vesti
Žena i dete ranjeni u školi u Nemačkoj
RTV 10.06.2022
BERLIN - Žena i dete ranjeni su danas u još uvek nerazjašnjenom incidentu u osnovnoj školi u gradu Eslingenu na jugozapadu Nemačke, saopštila je policija te zemlje. Policija je navela da i dalje traga za osumnjičenim počiniocem ovog napada u gradu u… »
Žena i dete povređeni u napadu u školi u Nemačkoj
RTS 10.06.2022
Dve osobe, među kojima je jedno dete, povređene su u nerazjašnjenom napadu u osnovnoj školi u Eslingenu u Nemačkoj. Napadač je u bekstvu, u toku je velika potraga. Napad se dogodio oko osam časova u osnovnoj školi u Eslingenu u Nemačkoj, prenosi… »
Žena i dete ranjeni u školi u Nemačkoj: Traga se za osumnjičenim
Telegraf 10.06.2022
Do sada nije jasno da li su žrtve ranjene u školi ili van nje, a nije utvrđen ni motiv napada. Žena i dete ranjeni su danas u još uvek nerazjašnjenom incidentu u osnovnoj školi u gradu Eslingenu na jugozapadu Nemačke, saopštila je policija te zemlje… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 13 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana