Povezane vesti
Lajbah drugog jula u Domu vojske u Novom Sadu
Dnevnik 10.06.2022
Mjuzikl Wir sind das Volk (Mi smo narod) u izvođenju ljubljanskog benda Lajbah biće održan 2. jula 2022. godine, i to kao jedan od najvećih projekata u okviru programskog luka „Tvrđava mira” Evropske prestonice kulture. Mjuzikl inspirisan provokativnim… »
„Mi smo narod“: Lajbahov mjuzikl u Novom Sadu
Nova 10.06.2022
Mjuzikl Wir sind das Volk (Mi smo narod) u izvođenju ljubljanskog benda Lajbah biće održan 2. jula, i to kao jedan od najvećih projekata u okviru programskog luka „Tvrđava mira” Evropske prestonice kulture. Mjuzikl inspirisan provokativnim… »
Mjuzikl Lajbaha prvi put u Novom Sadu
N1 Info 10.06.2022
Mjuzikl Wir sind das Volk (Mi smo narod) u izvođenju ljubljanskog benda Lajbah biće održan 2. jula, i to kao jedan od najvećih projekata u okviru programskog luka „Tvrđava mira” Evropske prestonice kulture. Mjuzikl inspirisan provokativnim… »
Vesti dana »
Paklene vrućine u Srbiji: U kojim gradovima je izmerena najviša temperatura
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih
Greška koja je jutros zbunila građane Srbije: Iz policije stiglo izvinjenje zbog obaveštenja o curenju amonijaka u Guči
Nova pre 4 satijoš 50 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
"Do jutros brojali i to izbrojali?!" Jovanov ismejao objavu Arhiva javnih skupova o broju učesnika skupa "Srbija, jedna porodica"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Srbin ih šokirao golom u 96. minutu na Mundijalu, a oni šokantno slavili kao da su pobedili, evo i zašto!
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane