Повезане вести
Амерички амбасадор: Отворени Балкан не може бити замена за ЕУ
Политика 10.06.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да Сједињене Америчке Државе подржавају иницијативу Отворени Балкан (ОБ), јер ствара моделе сарадње међу земљама Западног Балкана и да је то био разлог његовог присуства… »
Хил: САД подржавају "Отворени Балкан", али не може бити замена за ЕУ
Еуроневс 10.06.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да Сједињене Државе подржавају иницијативу "Отворени Балкан", јер ствара моделе сарадње међу земљама Западног Балкана и да је то био разлог његовог присуства самиту у… »
Хил: По ономе што сам видео овде, мислим да се народ већ одлучио за европски пут
Н1 Инфо 10.06.2022
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кристофер Хил рекао је да он као Американац не може да каже Европској унији кога ће и када да прими, али да би свакој земљи препоручио да се окрене ка ЕУ. Он је, на конференцији за… »
Амбасадор Хил: По ономе што сам видео, мислим да се народ определио за ЕУ
Нова 10.06.2022
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кристофер Хил рекао је да он као Американац не може да каже Европској унији кога ће и када да прими, али да би свакој земљи препоручио да се окрене ка ЕУ. Он је, на конференцији за… »
Хил: САД подржавају Отворени Балкан, али не може бити замена за ЕУ
Телеграф 10.06.2022
Будућност Србије јесте унутар ЕУ и то је јасно као дан - поручио Хил. Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да Сједињене државе подржавају иницијативу Отворени Балкан, јер ствара моделе сарадње међу земљама… »
Хил: САД охрабрују Србију на њеном путу ка ЕУ, али српски народ треба да одлучи о томе
Данас 10.06.2022
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кристофер Хил рекао је данас да он као Американац не може да каже Европској унији (ЕУ) кога ће и када да прими, али да би свакој земљи препоручио да се окрене ка ЕУ. Он је на… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 45 минутајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане