Povezane vesti

"Sutra ćeš da se nađeš s njom, reći ćeš joj da je sve okej i pitaj je da li ima pare": Belivukov klan svirepo ubio…

"Sutra ćeš da se nađeš s njom, reći ćeš joj da je sve okej i pitaj je da li ima pare": Belivukov klan svirepo ubio…

Blic 10.06.2022
"Sutra ćeš da se nađeš sa njom, reći ćeš joj da je sve ok i pitaj je da li ima para." Ubistvo Gorana Mihajlovića je prijavljeno tek sedam dana po njegovom nestanku, a takav rasplet je režirao klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je… »
„Glupačo, ko mene može da otme“: Belivukov klan slao poruke Goranovoj ženi

„Glupačo, ko mene može da otme“: Belivukov klan slao poruke Goranovoj ženi

Nova 10.06.2022
Katarina S., nevenčana supruga Gorana Mihajlovića (21), prve žrtve klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ispričala je u Tužilaštvu za organizovani kriminal da je on nedelju dana pre nestanka insistirao da se sa Banjice, gde su živeli, presele… »
Glupačo, ko mene može da otme: Belivukov klan preko Skaja poslao poruku Mihajlovićevoj ženi, ona odmah provalila da to nije…

Glupačo, ko mene može da otme: Belivukov klan preko Skaja poslao poruku Mihajlovićevoj ženi, ona odmah provalila da to nije…

Kurir 10.06.2022
Katarina S, nevenčana supruga Gorana Mihajlovića (21), prve žrtve klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ispričala je u Tužilaštvu za organizovani kriminal da je on nedelju dana pre nestanka insistirao da se sa Banjice, gde su živeli, presele… »

Vesti dana »