Povezane vesti
Hrvat napustio Evroligaša!
Sportske.net 10.06.2022
Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija nije više trener ekipe Baskonije, sa kojom je igrao polufinale španskog prvenstva. Baskonija je u polufinalu eliminisana od Real Madrida, nakon čega je Spahiji istekao ugovor. Klub je potom potvrdio da bivši… »
Spahija više nije trener Baskonije
Sport klub 10.06.2022
Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija nije više trener ekipe Baskonije, sa kojom je igrao polufinale španskog prvenstva. „Zahvalan sam što sam opet bio trener u Evroligi i španskom prvenstvu. Ponosan sam što sam opet mogao da vodim ovaj klub, i uvek… »
Kraj saradnje: Spahija više nije trener Baskonije
Nova 10.06.2022
Ništa od nastavka saradnje. Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija nije više trener ekipe Baskonije, sa kojom je igrao polufinale španskog prvenstva. Baskonija je u polufinalu eliminisana od Real Madrida, nakon čega je Spahiji istekao ugovor. Klub je… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 37 minutajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 17 minutajoš 4 povezane