Povezane vesti
Bila je u dva rijalitija i nije se proslavila - majka šestoro dece se potpuno promenila i evo kako sad izgleda
Blic 10.06.2022
Plavuša je odmah postala hit, ne samo u Srbiji, već i regionu, zbog čuvene izjave: "Ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac". Marina Dančo je postala zapažena baš u ovoj emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u jednoj sezoni… »
Svi je znaju po rečenici ja sam majka šestoro dece: Nasmejala je Srbiju, bila u rijalitiju, a sad je totalno promenila izgled!…
Kurir 10.06.2022
Marina Dančo poznatija kao "majka šestoro dece" dobila je veliku popularnost nakon učešća u emisiji "Brak na neviđeno", a danas bi je retko ko prepoznao. Nju je javnost zapazila u emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u rijalitiju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo, naoblačenje i padavine od večeri
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 22 povezane
Hitno se oglasila Kina: Poznato da li se nastavlja komunikacija sa Amerikom o poseti Trampa
Večernje novosti pre 43 minutajoš 19 povezanih
Er Srbija u letnjoj sezoni uvodi direktne letove između Beograda i ostrva Brač
Forbes pre 1 satjoš 14 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 17 minutajoš 65 povezanih