Povezane vesti
Bila je u dva rijalitija i nije se proslavila - majka šestoro dece se potpuno promenila i evo kako sad izgleda
Blic 10.06.2022
Plavuša je odmah postala hit, ne samo u Srbiji, već i regionu, zbog čuvene izjave: "Ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac". Marina Dančo je postala zapažena baš u ovoj emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u jednoj… »
Svi je znaju po rečenici ja sam majka šestoro dece: Nasmejala je Srbiju, bila u rijalitiju, a sad je totalno promenila…
Kurir 10.06.2022
Marina Dančo poznatija kao "majka šestoro dece" dobila je veliku popularnost nakon učešća u emisiji "Brak na neviđeno", a danas bi je retko ko prepoznao. Nju je javnost zapazila u emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u rijalitiju… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 28 minutajoš 42 povezane