Повезане вести
Мирослав Илић за Нова.рс о тврдњама да је Мирјана Антоновић крала
Нова 10.06.2022
Мирјану Антоновић оптужио је наводни бивши партнер, гитариста Зоран Павловић, да је крала у Швајцарској, те да је због тога завршила у затвору. Како је Зоран испричао, Мирјана је све одушевљавала лепотом, али није живела мирним… »
Бивши дечко Мирјане Антоновић тврди: Крала је у Швајцарској, била је у затвору
Нова 10.06.2022
Зоран Павловић испричао је да се забављао са некадашњом љубавницом Мирослава Илића, али и да се она бавила криминалом. „Мирјана ме много повредила. Био сам одличан гитариста. Свирао сам са Шабаном, Лепом Лукић, Тозовцем. У… »
Тешке оптужбе! Бивши дечко Мирјане Антоновић тврди: Крала је по Швајцарској, па је завршила у затвору!
Курир 10.06.2022
Мирјана Антоновић, некадашња партнерка Мирослава Илића, била је фатална за многе мушкарце, нарочито музичаре. Један од њих је и бивши гитариста Зоран Павловић, Србин из Америке који се својевремено забављао с њом. - Мирјана… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана