Повезане вести

Ухапшен возач који је усмртио пешака на Панчевачком мосту

Ухапшен возач који је усмртио пешака на Панчевачком мосту

Телеграф 11.06.2022
Он се сам предао полицији. Возач таксија који је на Панчевачком мосту усмртио С.Л, ухапшен је, сазнаје Телеграф. У сарадњи са полицијом, дежурни тужилац је, након што је осумњичени сам дошао да се пријави, наредио да се… »
Ужас на Панчевцу: Колима ударио пешака, од силине ударца он пао с моста и остао мртав на месту

Ужас на Панчевцу: Колима ударио пешака, од силине ударца он пао с моста и остао мртав на месту

Телеграф 11.06.2022
Возач побегао са места несреће, потрага у току. На Панчевачком мосту јутрос око 1 сат иза поноћи догодила се тешка саобраћајна несрећа са смртним исходом, речено је из МУП-а за Телеграф.рс. Око 1 и 15 јутрос возач аутомобила… »
Таксиста са Панчевца се предао полицији, одређено му је задржавање

Таксиста са Панчевца се предао полицији, одређено му је задржавање

Нова 11.06.2022
Таксиста који је ноћас на Панчевачком мосту аутомобилом налетео на мушкарца С.И. (34) и усмртио га на месту, предао се полицији. Дежурни тужилац је, у сарадњи са полицијском станицом, након што је осумњичени сам дошао да се… »
Предао се осумњичени за тешку саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту

Предао се осумњичени за тешку саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту

Дневник 11.06.2022
БЕОГРАД: Дежурни тужилац Првог основног јавног тужилаштва наредио је данас, у сарадњи са полицијом, да се осумњиченом за саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту у којој је погинуо пешак, одреди задржавање до 48 сати… »
Возач аутомобила се предао полицији: Одређено задржавање осумњиченом за несрећу на Панчевачком мосту

Возач аутомобила се предао полицији: Одређено задржавање осумњиченом за несрећу на Панчевачком мосту

Еуроневс 11.06.2022
Дежурни тужилац Првог основног јавног тужилаштванаредио је данас, у сарадњи са полицијом, да се осумњиченом за саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту у којој је погинуо пешак, одреди задржавање до 48 сати. Осумњичени возач… »
Ухапшен таксиста који је усмртио младића на панчевцу: Тужилаштво му одредило притвор - сам дошао да се пријави!

Ухапшен таксиста који је усмртио младића на панчевцу: Тужилаштво му одредило притвор - сам дошао да се пријави!

Мондо 11.06.2022
Полиција је ухапсила мушкарца који је осумњичен да је колима усмртио младића на Панчевачком мосту. Полиција је ухапсила мушкарца који је осумњичен да је колима усмртио младића на Панчевачком мосту. Возач таксија који се… »
Предао се таксиста који је синоћ на панчевцу усмртио младића: Побегао с лица места, а данас се сам пријавио

Предао се таксиста који је синоћ на панчевцу усмртио младића: Побегао с лица места, а данас се сам пријавио

Курир 11.06.2022
Возач таксија који је синоћ на Панчевачком мосту усмртио С.Л, ухапшен је. Осумњичени се сам пријавио у полицији. У сарадњи са полицијском службом, дежурни тужилац је, наредио да се осумњичени задржи у трајању од 48 сати… »
"Пробудио ме је аларм, изјурио сам у двориште сигуран да је неко скочио с моста": Радници фирми испод Панчевча о детаљима…

"Пробудио ме је аларм, изјурио сам у двориште сигуран да је неко скочио с моста": Радници фирми испод Панчевча о детаљима…

Блиц 11.06.2022
"Спавао сам када ме је пробудио аларм. Изјурио сам одмах у двориште да видим шта се дешава, али ништа нисам видео, међутим, чуо сам да је аларм заправо упаљен у фирми поред нас и чуо сам неку неке гласове и галаму. Било ми је… »
Крв је прштала свуда, прелетео је ограду! Очевидац несреће на Панчевцу још у шоку: Њу сам спасао, али жао ми је што нисам и…

Крв је прштала свуда, прелетео је ограду! Очевидац несреће на Панчевцу још у шоку: Њу сам спасао, али жао ми је што нисам и…

Курир 11.06.2022
У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила сат времена после поноћи на Панчевачком мосту страдао је пешак С.Л. (34), а очевидац несреће, уједно и човек који је спасао жену да не скочи са моста, испричао је шта се тачно… »
Пешак са панчевачког моста покушао да спречи самоубиство жене? Нова открића која су претходила језивој трагедији!

Пешак са панчевачког моста покушао да спречи самоубиство жене? Нова открића која су претходила језивој трагедији!

Мондо 11.06.2022
Према новим незваничним информацијама, саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту претходила је свађа неколико особа које живе испод моста. Према новим незваничним информацијама, саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту… »
Таксиста га покосио у пуној брзини на Панчевцу, пао са висине од 15 метара ФОТО

Таксиста га покосио у пуној брзини на Панчевцу, пао са висине од 15 метара ФОТО

Нова 11.06.2022
После стравичне несреће која се догодила на Панчевачком мосту у смеру ка центру Београда, тело пешака, на ког је налетео таксиста, од силине удара прелетело је ограду и пало са висине од 15 метара у круг једне приватне фирме која… »
Прелетео преко ограде моста, пао на лимени кров фирме и погинуо: Језиви детаљи несреће на Панчевачком мосту, настрадао младић…

Прелетео преко ограде моста, пао на лимени кров фирме и погинуо: Језиви детаљи несреће на Панчевачком мосту, настрадао младић…

Блиц 11.06.2022
Младић С. Л. (34) погинуо је јутрос око 1 сат иза поноћи када је на њега на Панчевачком мосту налетело возило. Од силине удара младић је полетео преко ограде моста, пао је на лимени кров фирме и погинуо на лицу места! Како се… »
Спасао жену која је хтела да скочи са Панчевца, па га такси бацио са моста: Ово је претходило ужасној несрећи

Спасао жену која је хтела да скочи са Панчевца, па га такси бацио са моста: Ово је претходило ужасној несрећи

Телеграф 11.06.2022
Након препирке жена се револтирано попела на мост и запретила да ће скочити, Рођаци и комшије кренули су за њом и успели да је одговоре од суицида и спасу, а међу њима је био и погинули Слободан Л. Саобраћајној несрећи на… »
Хорор на Панчевачком мосту! Колима ударио пешака који је пао са моста и погинуо на месту - Возач побегао, у току потера!

Хорор на Панчевачком мосту! Колима ударио пешака који је пао са моста и погинуо на месту - Возач побегао, у току потера!

Мондо 11.06.2022
На Панчевачком мосту јутрос око 1 сат иза поноћи догодила се тешка саобраћајна несрећа са смртним исходом. На Панчевачком мосту јутрос око 1 сат иза поноћи догодила се тешка саобраћајна несрећа са смртним исходом. Јутрос око 1… »
Минибус који се јуче преврнуо код Шимановаца послат на вештачење: Један радник погинуо, 20 повређено

Минибус који се јуче преврнуо код Шимановаца послат на вештачење: Један радник погинуо, 20 повређено

Телеграф 11.06.2022
Утврђује се да ли је возило било исправно, којом брзином је се кретало... Минибус у којем су били радници, од којих је један погинуо, а 20 повређено у саобраћајној несрећи код Шимановаца послат је на вештачење. - Утврђује се да… »
Пешака на Панчевцу усмртио таксиста, полиција трага за „ситроеном“

Пешака на Панчевцу усмртио таксиста, полиција трага за „ситроеном“

Нова 11.06.2022
Како портал Нова.рс незванично сазнаје у питању је аутомобил "ситроен ц5" београдских регистарских таблица. Мушкарац С. И. (34) страдао је данас, један сат по поноћи на Панчевачком мосту, смер ка граду, када је на њега налетео… »
Огласило се тужилаштво о несрећи на Панчевцу: Издат налог за хапшење возача

Огласило се тужилаштво о несрећи на Панчевцу: Издат налог за хапшење возача

Нова 11.06.2022
Возачу који је осумњичен да је усмртио пешака на терет се ставља тешко дело против безбедности саобраћаја и непружање помоћи. Дежурни тужилац Првог основног јавног тужилаштва присуствовао је увиђају након саобраћајне несреће… »
Нови детаљи несреће на панчевцу! Полиција идентификовала возило које је бацило пешака са моста на кров фирме! (фото)

Нови детаљи несреће на панчевцу! Полиција идентификовала возило које је бацило пешака са моста на кров фирме! (фото)

Мондо 11.06.2022
С.Л. (34) погинуо је јутрос око 1 сат иза поноћи када је на њега на Панчевачком мосту налетело возило. С.Л. (34) погинуо је јутрос око 1 сат иза поноћи када је на њега на Панчевачком мосту налетело возило. У стравичној… »
"Кретао се брзином много већом од дозвољене": Полиција прегледала снимке и саслушала сведоке ужаса на Панчевцу, утврђено да…

"Кретао се брзином много већом од дозвољене": Полиција прегледала снимке и саслушала сведоке ужаса на Панчевцу, утврђено да…

Блиц 11.06.2022
Београдска полиција прегледала је снимке са сигурносних камера, и по налогу дежурног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва, који је присуствовао увиђају, саслушала очевице стравичне несреће на Панчевачком мосту у којој је… »
Пешак страдао у саобраћајној несрећи на Панчевацком мосту, полиција трага за осумњиченим

Пешак страдао у саобраћајној несрећи на Панчевацком мосту, полиција трага за осумњиченим

Еуроневс 11.06.2022
Један пешак страдао је током ноћи у саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту, речено је Тањугу у МУП-у. До несреће је дошло око сат времена након поноћи, у смеру ка граду. Тело је пребачено на обдукцију на Институт за судску… »
Најновији детаљи саобраћајне несреће на Панчевцу: Сумња се да је "такси смрти" возио "лудачком" брзином

Најновији детаљи саобраћајне несреће на Панчевцу: Сумња се да је "такси смрти" возио "лудачком" брзином

Телеграф 11.06.2022
Биће му одређено задржавање, због основане сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и кривично дело не пружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди. Дежурни тужилац Првог… »
Сазнајемо: Сумња се да је такси возило усмртило пешака на Панчевачком мосту

Сазнајемо: Сумња се да је такси возило усмртило пешака на Панчевачком мосту

Телеграф 11.06.2022
С.Л. је страдао у саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту када је на њега налетео аутомобил који се кретао у смеру ка граду. С. Л. (34) погинуо је јутрос око 1 сат иза поноћи када је на њега на Панчевачком мосту налетело… »
Идентификовано возило смрти са Панчевачког моста: Пешак пао на лимени кров фирме, пропао кроз њега и погинуо

Идентификовано возило смрти са Панчевачког моста: Пешак пао на лимени кров фирме, пропао кроз њега и погинуо

Телеграф 11.06.2022
Камере су показале да је реч о цитроену. С. Л. (34) погинуо је јутрос око 1 сат иза поноћи када је на њега на Панчевачком мосту налетело возило "цитроен", речено је за Телеграф.рс. Како незванично сазнајемо, С. Л. је пао преко… »
Погинуо пешак на Панчевачком мосту, полиција трага за возачем

Погинуо пешак на Панчевачком мосту, полиција трага за возачем

Н1 Инфо 11.06.2022
Младић (34) погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила данас, сат иза поноћи на Панчевачком мосту, смер ка граду. Ударац је био тако јак да је несрећни човек прелетео ограду моста и пао на плочник, у круг једне приватне… »
Страшна несрећа на Панчевцу: Ударила га кола, од ударца прелетео ограду моста

Страшна несрећа на Панчевцу: Ударила га кола, од ударца прелетео ограду моста

Нова 11.06.2022
Младић (34) погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила данас, сат иза поноћи на Панчевачком мосту, смер ка граду. Ударац је био тако јак да је несрећни човек прелетео ограду моста и пао на плочник, у круг једне приватне… »
Потрага за возачем аутомобила смрти са Панчевца у току: Колима "бацио" пешака са моста и побегао

Потрага за возачем аутомобила смрти са Панчевца у току: Колима "бацио" пешака са моста и побегао

Телеграф 11.06.2022
С.Л. је страдао у саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту када је на њега налетео аутомобил који се кретао у смеру ка граду. Потрага за возачем који је ноћас око 1 сат иза поноћи на Панчевачком мосту ударио пешака, па га од… »
Пешак страдао на Панчевачком мосту

Пешак страдао на Панчевачком мосту

Вести онлине 11.06.2022
Један пешак страдао је током ноћи у саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту, речено је Тањугу у МУП-у. До несреће је дошло око сат времена након поноћи, у смеру ка граду. Тело је пребачено на обдукцију на Институт за судску… »

Вести дана »