Повезане вести
Премијер Северне Македоније оптужио софију Држи нас као таоце на путу ка европским интеграцијама
Курир 11.06.2022
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски оценио је данас у Скопљу да Бугарска као "таоца" држи "сан његове земље о пријему Европској унији (ЕУ)". - Једна држава чланица ЕУ држи као таоце две земље кандидата - Северну… »
Шолц у Скопљу: ЕУ обећала Македонији почетак преговора, озбиљни смо по питању европских интеграција Западног Балкана
Курир 11.06.2022
ЕУ је обећала, посебно Северној Македонији, да ће почети преговоре о чланству у Унији без одлагања, навео је данас немачки канцелар Олаф Шолц који борави у посети Скопљу. "ЕУ је дала своју реч, посебно Северној Македонији, да… »
Скопље оптужило Софију да га држи као таоца
Нови магазин 11.06.2022
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски оценио је данас у Скопљу да Бугарска као "таоца" држи "сан његове земље о пријему Европској унији (ЕУ)". "Једна држава чланица ЕУ држи као таоце две земље кандидата - Северну… »
Сцхолз у Скопљу: С. Македонија и Албанија би одмах требале почети преговоре за чланство у ЕУ
Ал Јазеера 11.06.2022
У Скопљу је њемачки канцелар Олаф Сцхолз, након сусрета с премијером Димитром Ковачевским, поручио да би Сјеверна Македонија и Албанија одмах требале почети преговоре за чланство у Европској унији, зато што су испуниле све… »
Шолц: Европска унија је обећала Северној Македонији почетак преговора о чланству
Еуроневс 11.06.2022
ЕУ је обећала, посебно Северној Македонији, да ће почети преговоре о чланству у Унији без одлагања, навео је данас немачки канцелар Олаф Шолц који борави у посети Скопљу. "Ја сам то рекао и премијеру Димитру Ковачевском данас у… »
Шолц у Скопљу: Северна Македонија одмах треба да започне преговоре са ЕУ
Нови магазин 11.06.2022
Немачки канцелар Немачке Олаф Шолц изјавио је данас у Скопљу да Западни Балкан за Немачку има стратешки значаја и да се залаже за пријем земаља тог региона у Европску унију (ЕУ), истичући да приступни преговори Северне… »
Канцеларова обећања
Вести онлине 11.06.2022
ЕУ је обећала, посебно Северној Македонији, да ће почети преговоре о чланству у Унији без одлагања, навео је данас немачки канцелар Олаф Шолц који борави у посети Скопљу. “Ја сам то рекао и премијеру Димитру Ковачевском данас у… »
Шолц у Скопљу: Северна Македонија одмах треба да започне преговоре са ЕУ
Н1 Инфо 11.06.2022
Немачки канцелар Немачке Олаф Шолц изјавио је у Скопљу да Западни Балкан за Немачку има стратешки значај и да се залаже за пријем земаља тог региона у Европску унију, истичући да приступни преговори Северне Македоније треба… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 41 минутајош 37 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Хаос око нелегалних објеката: Грађани затрпали систем, Софронијевићева очекује 60.000 пријава
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане