Povezane vesti
Kolašinac imao četvoro dece, s Novom verenicom čekao peto: Isplivali novi detalji iz života pevača ubijenog u Holandiji
Kurir 12.06.2022
Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u četvrtak u sačekuši u Buhtenu u holandskom Limburgu, gde je živeo. Njegovi sestra i brat su za holandski portal Boevennieuws.pro potvrdili da je Kolašinac likvidiran. Iako je prvobitna… »
"Poslednjih godina došao je do većih para": Komšije pevača ubijenog u Holandiji otkrivaju detalje iz njegovog života
Blic 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u četvrtak u Holandiji, a tamošnja policija intenzivno traga za počiniocima i radi na rasvetljavanju zločina. Detalji jezive sačekuše nisu poznati, a iz porodice Kolašinac ističu da… »
Brate moj, ubili su te prokletnici: Rodbina se oprašta od ubijenog pevača
Nova 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u četvrtak u sačekuši u Holandiji, a njegovi prijatelji i rođaci se oproštaju od njega. Od njega se na društvenim mrežama oprostila njegova sestra. „Brate moj, primila sam vest da si nas… »
Kupio auto, došao do većih para: Ubijeni pevač sa 15 godina otišao u Holandiju
Nova 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u četvrtak u Holandiji, a tamošnja policija intenzivno traga za počiniocima i radi na rasvetljavanju zločina. Detalji jezive sačekuše nisu poznati, a iz porodice Kolašinac ističu da… »
FOTO Ovo je foto-robot svedoka ubistva srpskog pevača u Holandiji
Nova 12.06.2022
Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u četvrtak u Holandiji, a u njega su smrtonosni hici ispaljeni u naselju u mestu Buhten. Kako prenosi policija u Holandiji, objavljen je foto-robot svedoka ubistva i svi građani koji prepoznaju… »
Ubica ga čekao, pa u njega ispalio smrtonosne hice: Detalji ubistva pevača
Nova 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je četvrtak u sačekuši u Holandiji, a policija traga za napadačima. Nepoznati počinilac je u ranim jutarnjim časovima, sa više hitaca usmrtio Kolašinca. Istražni organi intenzivno rade na… »
Novi detalji ubistva Kolašinca u Holandiji: Telo pronađeno ispred garaže, objavljen foto-robot! (foto)
IndeksOnline 12.06.2022
Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u četvrtak u Holandiji. Kako prenose lokalni mediji, Kolašinac je likvidiran u sačekuši u stambenom naselju u mestu Buhten (provincija Limburg). Telo Kolašinca pronađeno je oko 16.30 ispred… »
Isplivali novi detalji ubistva srpskog pevača u Holandiji! Policija pregledala snimke sa kamera, postojao je svedok!
Mondo 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji. Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji. Nepoznati počinilac je juče u ranim jutarnjim časovima čekao, a onda sa više hitaca usmrtio pevača… »
Novi detalji ubistva pevača iz Srbije u Holandiji: Telo pronađeno ispred garaže, objavljen foto-robot! (foto)
Kurir 12.06.2022
Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u četvrtak u Holandiji. Kako prenose lokalni mediji, Kolašinac je likvidiran u sačekuši u stambenom naselju u mestu Buhten (provincija Limburg). Telo Kolašinca pronađeno je oko 16.30 ispred… »
Potresna poruka supruge ubijenog Kolašinca! Nisu ti dali da upoznaš sina kojeg si ceo život sanjao
IndeksOnline 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je rano jutros u Holandiji, saznaje indeksonline.rs Kako smo ranije preneli, nepoznati počinilac je u ranim jutarnjim časovima, sa više hitaca usmrtio Kolašinca. Šerijatska supruga ubijenog… »
Pevač iz Srbije ubijen u Holandiji
Radio 021 12.06.2022
Enver Miki Kolašinac, pevač iz Novog Pazara, ubijen je juče rano ujutro u Holandiji. Kako prenose Novosti.rs, još nepoznati počinilac je čekao Kolašinca, a onda ga je usmrtio s više hitaca. Kolašinac je živeo u Srbiji, a povremeno je boravio u… »
Kolašinac se takmičio u zvezdama Granda: Ubijen je u sačekuši u Holandiji, a proslavila ga je ova pesma
Blic 12.06.2022
Pevač Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji u sačekuši. Vest o ubistvu potvrdila je i njegova porodica. - Brate moj, primila sam vest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me ali ćeš zauvek… »
Ubiše te prokletnici, zaplakaće i njihova majka! Opraštaju se od pevača ubijenog u sačekuši, sestrine reči lome srce
Kurir 12.06.2022
Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je rano jutros u Holandiji, saznaje indeksonline.rs Kako se nezvanično saznaje, nepoznati počinilac je u ranim jutarnjim časovima, sa više hitaca usmrtio Kolašinca. “Brate moj rahmet ti… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 17 minutajoš 9 povezanih
Da se zna ko je gazda: Jokić očitao lekciju Vembanjami, i to kako... (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih