Povezane vesti

"Srpski pastuv" sa naslovne strane: Dušan Vlahović je zvezda koja je zaludela planetu (foto)

"Srpski pastuv" sa naslovne strane: Dušan Vlahović je zvezda koja je zaludela planetu (foto)

Večernje novosti 12.06.2022
NEDAVNO je napisano literalno delo o Dušanu Vlahoviću, kao nova afirmacija toga da je srpsko dete, koje je relativno skoro lansirano u fudbalsku orbitu zaludelo Apenine. Knjigu je predstavio urednik "Tutosporta" Gvido Vačango, u društvu protogoniste o… »
Vlahović: Zavisnik sam od golova

Vlahović: Zavisnik sam od golova

Danas 12.06.2022
U samo par meseci od prelaska iz Fiorentine u Juventus, Dušan Vlahović je pokazao da će biti veliko pojačanje Stare dame i to u godinama koje dolaze. O njegovim radoholičarskim navikama pisano je naširoko, a sam Vlahović je još jednom potvrdio da… »
To je moje gorivo, probao sam ga i Sada sam zavisnik: Vlahović priznao Italijanima bez čega nikako ne može!

To je moje gorivo, probao sam ga i Sada sam zavisnik: Vlahović priznao Italijanima bez čega nikako ne može!

Mondo 12.06.2022
Dušan Vlahovič misli na golove čak i kada nije na terenu. Dušan Vlahovič misli na golove čak i kada nije na terenu. Juventus je u januaru dao 80.000.000 evra da dovede Dušana Vlahovića i sada je svima jasno da je to bio pravi potez. Ovaj… »
Vlahović je opsednut fudbalom: "To je zavisnost, to je ono što me prožima"

Vlahović je opsednut fudbalom: "To je zavisnost, to je ono što me prožima"

Večernje novosti 12.06.2022
SRPSKI napadač i novi heroj torinskog Juventusa, Dušan Vlahović svoju filozofiju fudbala objašnjava zavisnošću. Ističe da živi za to da zatrese mrežu, što mu pruža osećaj da leti. Sa druge strane kaže da se oseća depresivno i prazno ako ne… »

Vesti dana »