Повезане вести

"Српски пастув" са насловне стране: Душан Влаховић је звезда која је залудела планету (фото)

"Српски пастув" са насловне стране: Душан Влаховић је звезда која је залудела планету (фото)

Вечерње новости 12.06.2022
НЕДАВНО је написано литерално дело о Душану Влаховићу, као нова афирмација тога да је српско дете, које је релативно скоро лансирано у фудбалску орбиту залудело Апенине. Књигу је представио уредник "Тутоспорта" Гвидо Вачанго, у… »
Влаховић: Зависник сам од голова

Влаховић: Зависник сам од голова

Данас 12.06.2022
У само пар месеци од преласка из Фиорентине у Јувентус, Душан Влаховић је показао да ће бити велико појачање Старе даме и то у годинама које долазе. О његовим радохоличарским навикама писано је нашироко, а сам Влаховић је још… »
То је моје гориво, пробао сам га и Сада сам зависник: Влаховић признао Италијанима без чега никако не може!

То је моје гориво, пробао сам га и Сада сам зависник: Влаховић признао Италијанима без чега никако не може!

Мондо 12.06.2022
Душан Влахович мисли на голове чак и када није на терену. Душан Влахович мисли на голове чак и када није на терену. Јувентус је у јануару дао 80.000.000 евра да доведе Душана Влаховића и сада је свима јасно да је то био прави… »
Влаховић је опседнут фудбалом: "То је зависност, то је оно што ме прожима"

Влаховић је опседнут фудбалом: "То је зависност, то је оно што ме прожима"

Вечерње новости 12.06.2022
СРПСКИ нападач и нови херој торинског Јувентуса, Душан Влаховић своју филозофију фудбала објашњава зависношћу. Истиче да живи за то да затресе мрежу, што му пружа осећај да лети. Са друге стране каже да се осећа депресивно и… »

Вести дана »