Повезане вести

За срећу нам треба много муке, за несрећу 1 секунд: Потресне речи оца погинулог Слободана с Панчевачког моста! Остао без…

За срећу нам треба много муке, за несрећу 1 секунд: Потресне речи оца погинулог Слободана с Панчевачког моста! Остао без…

Курир 12.06.2022
За смрт сина јединца сам сазнао неколико сати после несреће, када ми је зазвонио телефон. Он је хтео да спречи своју девојку да скочи с моста, а онда је на њега огромном брзином налетео аутомобил. За срећу нам је потребно много… »
Жена потрчала ка огради моста и изговорила језиве речи! Детаљи несреће на Панчевцу: Летео је 30 метара увис, пукло је!

Жена потрчала ка огради моста и изговорила језиве речи! Детаљи несреће на Панчевцу: Летео је 30 метара увис, пукло је!

Мондо 12.06.2022
Саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту претходила је свађа. Саобраћајној несрећи на Панчевачком мосту претходила је свађа. У стравичној саобраћајној несрећи која се догодила јуче на Панчевачком мосту, погинуо је С. Л. (34)… »
„Видећете која мртва жена ће бити сутра у новинама“: Детаљи удеса на Панчевцу

„Видећете која мртва жена ће бити сутра у новинама“: Детаљи удеса на Панчевцу

Нова 12.06.2022
Слободан Лукић (34) је погинуо јуче, сат времена иза поноћи, у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на Панчевачком мосту у Београду, кад је на њега налетео такси и бацио га преко ограде моста, високе преко 15 метара… »
Само сам рекао "пази", а онда јак ударац, летео је 30 метара увис: Нови детаљи језиве трагедије на Панчевцу

Само сам рекао "пази", а онда јак ударац, летео је 30 метара увис: Нови детаљи језиве трагедије на Панчевцу

Курир 12.06.2022
Слободан Лукић (34) погинуо је јуче, сат времена иза поноћи, у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на Панчевачком мосту у Београду, кад је на њега налетео аутомобил "ситроен Ц5", иначе такси возило, бацивши га преко… »
"Крви је било свуда": Очевидац несреће на Панчевачком мосту: Њу сам спасао, али жао ми је што нисам и њега

"Крви је било свуда": Очевидац несреће на Панчевачком мосту: Њу сам спасао, али жао ми је што нисам и њега

Блиц 11.06.2022
У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила сат времена после поноћи на Панчевачком мосту страдао је пешак С.Л. (34), а очевидац несреће Јовица Гуџурић, уједно и човек који је спасао жену да не скочи са моста, испричао је шта… »

Вести дана »