Повезане вести
"Из политике нисам ни одлазио": Расим Љајић о повратку у Владу Србије, открио да ли је већ било разговора на ту тему
Блиц 12.06.2022
Из медија сазнао да се враћм у Владу, каже лидер Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић. Он се тренутно опоравља после саобраћајне несреће, али каже да разговора о повратку у Владу до сада није било, као и да се… »
Љајић: Из медија сам сазнао да се враћам у владу
Радио сто плус 12.06.2022
Љајић, који се опоравља после саобраћајне несреће, рекао је за лист „Ало“ да разговора на ту тему до сада није било, као и да се још чекају коначни резултати избора одржаних 3. априла. „И ја сам из медија сазнао да се враћам у… »
Љајић: Из медија сам сазнао да се враћам у владу
Н1 Инфо 12.06.2022
Лидер Социјалдемократске партије Србије (СДПС) изјавио је да је "из медија сазнао да се враћа у владу". Љајић, који се опоравља после саобраћајне несреће, рекао је за лист „Ало“ да разговора на ту тему до сада није било, као и… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 49 минутајош 3 повезане
Трамп: Заплењен танкер за нафту код обала Венецуеле, Колумбија је следећа
РТВ пре 9 минутајош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана