Povezane vesti
"Iz politike nisam ni odlazio": Rasim Ljajić o povratku u Vladu Srbije, otkrio da li je već bilo razgovora na tu temu
Blic 12.06.2022
Iz medija saznao da se vraćm u Vladu, kaže lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić. On se trenutno oporavlja posle saobraćajne nesreće, ali kaže da razgovora o povratku u Vladu do sada nije bilo, kao i da se još čekaju konačni… »
Ljajić: Iz medija sam saznao da se vraćam u vladu
N1 Info 12.06.2022
Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) izjavio je da je "iz medija saznao da se vraća u vladu". Ljajić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, rekao je za list „Alo“ da razgovora na tu temu do sada nije bilo, kao i da se još čekaju… »
Ljajić: Iz medija sam saznao da se vraćam u vladu
Radio sto plus 12.06.2022
Ljajić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, rekao je za list „Alo“ da razgovora na tu temu do sada nije bilo, kao i da se još čekaju konačni rezultati izbora održanih 3. aprila. „I ja sam iz medija saznao da se vraćam u vladu, iako… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 19 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 7 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 54 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 43 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 43 minutajoš 35 povezanih