Повезане вести

Николина Пишек се огласила месец дана после вдојеве смрти: Објавом с ћерком растужила многе - "и тата би био поносан..."

Николина Пишек се огласила месец дана после вдојеве смрти: Објавом с ћерком растужила многе - "и тата би био поносан..."

Мондо 12.06.2022
Николина Пишек је открила због чега је поносна на своју наследницу, којој је и посветила објаву. Николина Пишек је открила због чега је поносна на своју наследницу, којој је и посветила објаву. Водитељка Николина Пишек огласила… »
Након тешких тренутака, срећа је испунила њено срце: Николина Пишек блиста од поноса, она је разлог њеног осмеха

Након тешких тренутака, срећа је испунила њено срце: Николина Пишек блиста од поноса, она је разлог њеног осмеха

Свет & Скандал 12.06.2022
Ћерка Николине Пишек постигла огроман успех Николина Пишек, први пут после смрти супруга, објавила је фотографију с ћерком Уном и споменула преминулог Видоја. Инстаграм – Моја мала љубав је отплесала своју прву балетску… »
(Фото) "и тата би био поносан на тебе,: Знам..." Николина Пишек срећна због ћеркиног успеха, а порука за Видоја је дирљива

(Фото) "и тата би био поносан на тебе,: Знам..." Николина Пишек срећна због ћеркиног успеха, а порука за Видоја је дирљива

Блиц 12.06.2022
Водитељка Николина Пишек остала је без супруга Видоја Ристовића 8. маја 2022. године, када је изненада преминуо. Она је сада на свом Инстаграму поделила лепе вести и емотивну поруку у којој је навела да је њихова ћерка Уна… »
Николина Пишек срећна због ћерке: Написала дирљиву поруку за Видоја ФОТО

Николина Пишек срећна због ћерке: Написала дирљиву поруку за Видоја ФОТО

Нова 12.06.2022
Хрватска водитељка тешко се носи са губитком, након што је изненада преминуо њен супруг Видоје Ристовић. Из брака са Видојем Николина има ћерку Уну Софију. Водитељка је на свом Инстаграму поделила фотографије са својом ћерком… »
Поносна сам до неба, знам да би и тата био! Емотивна објава Николине Пишек, позирала са ћерком у црнини, труди се да сакрије…

Поносна сам до неба, знам да би и тата био! Емотивна објава Николине Пишек, позирала са ћерком у црнини, труди се да сакрије…

Курир 12.06.2022
Водитељка Николина Пишек 8. маја ове године изгубила је супруга Видоја Рисовића, са којим је 2014. године добила ћерку Уну Софију. Српски историчар уметности изненада је преминуо у 44. години у Београду. Након његове сахране… »

Вести дана »