Повезане вести
Рођен сам да убијам Ове језиве поруке су стигле тржним центрима у Загребу, а ево и одакле
Курир 12.06.2022
Претећа порука узнемирујућег садржаја названа СПАМ МРЖЊА приморала је тржне центре да одмах алармирају полицију која с полицијским псима интензивно чешља сваки метар простора како би се отклониле све сумње у постојање… »
Стегосаурус слао претеће поруке са руског домена? Нови детаљи о дојавама о постављеним бомбама по Загребу
Курир 12.06.2022
Због претеће поруке узнемирујућег садржаја данас су евакуисани тржни центри у Загребу и околини. "Експлозив у трговачком центру. Ја сам рођендански убица. Рођен да убије. Сви ћете осетити моју мржњу експлозија. Сви ћете умрти"… »
Драма у Загребу Дојаве о бомбама у више тржних центара у хрватској престоници
Курир 12.06.2022
Загребачка полиција примила је данас, нешто пре 9.30 сати, дојаве о наводно постављеним бомбама у више тржних центара у главном граду Хрватске, потврдила је Полицијска управа. Полиција је на терену и обавља потребне радње и… »
Лажне дојаве о бомбама у трговачким центрима у Загребу
Ал Јазеера 12.06.2022
Дојаве о бомбама у Загребу услиједиле су након серије лажних дојава о бомбама у јавним објектима у Србији и Босни и Херцеговини. До сада проведеним мјерама није потврђена истинитост 11 дојава о постављеним експлозивним направама… »
Дојаве о бомбама у загребачким тржним центрима, претње послао "стегосаурус"
РТС 12.06.2022
Загребачка полиција примила је око 9.30 часова, дојаве о наводно постављеним бомбама у више тржних центара у главном граду Хрватске. Дојаве су стигле у центре Сити Центар Ист, СуперНова Дубрава, Фемили Мол, Дизајнерски аутлет… »
Дојава о бомбама у неколико тржних центара у Загребу
Н1 Инфо 12.06.2022
Загребачка полиција добила је неколико дојава о бомбама у Загребу. „Оперативно дежурство ПУ загребачке у кратком раздобљу од пола сата је запримило дојаве о наводно постављеним експлозивним направама у неколико тржних центара… »
Вести дана »
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдале три особе, осам спасено
Еуроневс пре 15 минутајош 16 повезаних
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 15 минутајош 18 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 1 сатјош 18 повезаних