Povezane vesti
Čuveni tvorac špice za slagalicu tvrdi: Više sam zaradio od hitova Generacije 5 i drugih pesama nego od muzike za kviz!
Kurir 12.06.2022
Da autori pesama za serije, filmove, pa i komercijalne spotove solidno mogu da žive od svog rada, primer je Dragoljub Dragan Ilić Ilke, istaknuti stvaralac koji je tokom svoje bogate i uspešne karijere stvarao za muzičku baštinu. Njegovo najpoznatije… »
Pričalo se da godišnje uzme i do: 30.000 evra Tvorac špice za "Slagalicu" otkrio istinu: "Više sam zaradio od hitova…
Blic 12.06.2022
Istaknuti stvaralac Dragan Ilić Ilke čije je najpoznatije delo muzika za špicu kviza "Slagalica", kako su pisali domaći mediji, navodno godišnje inkasira i do 30.000 evra. Međutim, on kaže da u tome nema istine. - Ja bih bio veoma srećan da od… »
Vesti dana »
Rakić: Beograd opravdano sumnja da je incident u Zubinom potoku izrežirala Priština
RTV pre 27 minutajoš 16 povezanih
Šolc stigao u iznenadnu posetu Kijevu! Iz posebnog voza izašao sa koferom u ruci, donosi važne vesti za Zelenskog (video)
Kurir pre 57 minutajoš 15 povezanih
Bajden pomilovao svog sina Hantera, on se odmah oglasio: "Neću ovo uzeti zdravo za gotovo"
Mondo pre 44 minutajoš 14 povezanih