Povezane vesti
Jeremić: Ne čude me izveštaji o „trojanskom konju opozicije“
Danas 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i njihovih satelita. Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među… »
Vuk Jeremić o Đilasu kao „trojanskom konju opozicije“: Ne čude me ti izveštaji
Nova 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i njihovih satelita. Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među… »
Jeremić: Ne čude me izveštaji o „trojanskom konju opozicije“
N1 Info 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i "njihovih satelita". Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među onima… »
Vesti dana »
„Režim nije uspeo da nam ugasi nadu“: Profesorka Jelena Kleut se obratila u Novom Sadu, okupljeni skandirali njeno ime
Nova pre 6 minutajoš 28 povezanih
Pofesor Hemijskog fakulteta: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Totalni krah evroatlantizma: Tramp uvodi sankcije osam evropskih zemalja - zbog Grenlanda!
Pravda pre 51 minutajoš 31 povezana
Đoković izdvojio dva najveća problema u poslednje dve sezone
Vesti online pre 36 minutajoš 41 povezana
Danska ne pamti ovakve proteste: reke ljudi protestuju protiv američkih pretenzija na Grenland
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih