Povezane vesti
Jeremić: Ne čude me izveštaji o „trojanskom konju opozicije“
Danas 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i njihovih satelita. Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među… »
Vuk Jeremić o Đilasu kao „trojanskom konju opozicije“: Ne čude me ti izveštaji
Nova 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i njihovih satelita. Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među… »
Jeremić: Ne čude me izveštaji o „trojanskom konju opozicije“
N1 Info 12.06.2022
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je da raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu Beograda zavisi isključivo od vlasti i "njihovih satelita". Jeremić je u intervjuu agenciji Beta kazao da Narodna stranka nije, niti će biti među onima… »
Vesti dana »
Otac Lindzi Von: Dok se ja pitam, ona se više neće takmičiti!
Sport klub pre 42 minutajoš 38 povezanih
Mašina se upalila - Vašington se vratio i srušio Dubai, ali Partizan nije prvi! VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 26 povezanih
Advokat Živanović za Euronews Srbija: Tužilaštvo u Hagu dokazalo sve navode protiv pripadnika tzv. OVK
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane
Čuvar Ćacilenda uhapšen, pritvoren, pa pušten kući: Napadač na ekipu N1 u stvari je napadač na opremu
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Ubedljiva pobeda Crvene zvezde u Morači: Uspešan kraj prve faze ABA lige
Euronews pre 46 minutajoš 33 povezane