Povezane vesti
Dodik potvrdio: Biću kandidat na sledećim izborima uprkos pokušajima opozicije da me u tome spreči
Kurir 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je svesna njegove snage. Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a možda bi… »
Dodik potvrdio: Biću kandidat na izborima
Radio 021 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči, jer je svesna njegove snage. "Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a možda bi… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima
Euronews 12.06.2022
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. "Čak i da me sklone… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima
Dnevnik 12.06.2022
BANjALUKA: Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. "Čak i da… »
Dodik potvrdio: “Biću kandidat na sledećim izborima”
Blic 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je svesna njegove snage. Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a možda bi… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima, opozicija je svesna moje snage
Nova 12.06.2022
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. „Čak i da me sklone… »
Dodik poručio: Biću kandidat na predstojećim izborima
Večernje novosti 12.06.2022
PREDSEDNIK Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. Foto: srna - Čak i da… »
Vesti dana »
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 1 satjoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 6 satijoš 29 povezanih
Zvezda u slobodnom padu: Nikad lošija jesen za crveno-bele u poslednjoj deceniji!
Hot sport pre 13 minutajoš 59 povezanih
Veliki odziv građana za upis prava svojine na neuknjižene objekte, prvog dana podneto 19.000 zahteva
RTS pre 3 minutajoš 124 povezane
'Stojimo uz Ukrajinu', poručili evropski saveznici posle sastanka sa Zelenskim
BBC News pre 58 minutajoš 79 povezanih