Povezane vesti
Dodik potvrdio: Biću kandidat na sledećim izborima uprkos pokušajima opozicije da me u tome spreči
Kurir 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je svesna njegove snage. Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a… »
Dodik potvrdio: Biću kandidat na izborima
Radio 021 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči, jer je svesna njegove snage. "Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima
Dnevnik 12.06.2022
BANjALUKA: Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. "Čak i… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima
Euronews 12.06.2022
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. "Čak i da me… »
Dodik potvrdio: “Biću kandidat na sledećim izborima”
Blic 12.06.2022
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je svesna njegove snage. Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a… »
Dodik: Biću kandidat na predstojećim izborima, opozicija je svesna moje snage
Nova 12.06.2022
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. „Čak i da me… »
Dodik poručio: Biću kandidat na predstojećim izborima
Večernje novosti 12.06.2022
PREDSEDNIK Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, rekao je danas da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči jer je, kako tvrdi, svesna njegove snage. Foto: srna - Čak… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 14 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 39 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 44 minutajoš 40 povezanih

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih