Повезане вести
Додик потврдио: Бићу кандидат на следећим изборима упркос покушајима опозиције да ме у томе спречи
Курир 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је свесна његове снаге. Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна… »
Додик потврдио: Бићу кандидат на изборима
Радио 021 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи, јер је свесна његове снаге. "Чак и да ме склоне, наша структура је довољно… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Еуроневс 12.06.2022
Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Дневник 12.06.2022
БАЊАЛУКА: Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна… »
Додик потврдио: “Бићу кандидат на следећим изборима”
Блиц 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је свесна његове снаге. Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима, опозиција је свесна моје снаге
Нова 12.06.2022
Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Додик поручио: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Вечерње новости 12.06.2022
ПРЕДСЕДНИК Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 13 минутајош 31 повезана
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 23 минутајош 46 повезаних