Повезане вести
Додик потврдио: Бићу кандидат на следећим изборима упркос покушајима опозиције да ме у томе спречи
Курир 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је свесна његове снаге. Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна… »
Додик потврдио: Бићу кандидат на изборима
Радио 021 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи, јер је свесна његове снаге. "Чак и да ме склоне, наша структура је довољно… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Еуроневс 12.06.2022
Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Дневник 12.06.2022
БАЊАЛУКА: Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна… »
Додик потврдио: “Бићу кандидат на следећим изборима”
Блиц 12.06.2022
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је свесна његове снаге. Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна… »
Додик: Бићу кандидат на предстојећим изборима, опозиција је свесна моје снаге
Нова 12.06.2022
Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Додик поручио: Бићу кандидат на предстојећим изборима
Вечерње новости 12.06.2022
ПРЕДСЕДНИК Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик, рекао је данас да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је, како тврди, свесна његове… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро