Povezane vesti
Tiodorović upozorava: Korona je i dalje tu i sigurno će postojati tokom leta
Nova 12.06.2022
Situacija sa koronavirusom u Srbiji je stabilna, a poslednjih dana broj obolelih ne beleži drastične skokove. Ipak, epidemiolozi upozoravaju da i dalje treba da budemo oprezni, pogotovo u vreme godišnjih odmora. „Mi imamo svakog dana 200 do 300, nekad i… »
Očekujte mirno leto s koronom, a evo kad će nas virus ponovo napasti: Dr Tiodorović dao dugoročnu prognozu pandemije
Kurir 12.06.2022
Situacija sa korona virusom u Srbiji je stabilna, a poslednjih dana broj obolelih ne beleži drastične skokove. Ipak, epidemiolozi upozoravaju da i dalje treba da budemo oprezni, pogotovo u vreme godišnjih odmora. - Mi imamo svakog dana 200 do 300, nekad… »
Tiodorović smatra da nas sa koronom čeka mirno leto: Kada bi trebalo da budemo oprezni?
Telegraf 12.06.2022
Tiodorović kaže da je uvek potrebno biti oprezan. Situacija sa korona virusom u Srbiji je stabilna, a poslednjih dana broj obolelih ne beleži drastične skokove. Ipak, epidemiolozi upozoravaju da i dalje treba da budemo oprezni, pogotovo u vreme godišnjih… »
Vesti dana »

uživo Protesti u Srbiji: Okupljanja u Novom Sadu, NIšu, Beogradu, Subotici, Novom Bečeju...
NIN pre 21 minutajoš 59 povezanih

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 22 minutajoš 31 povezana

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom, danas samit Koalicije voljnih
Blic pre 22 minutajoš 198 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih