Povezane vesti
Zorica Marković razvezala jezik o lepoj breni: Otkrila što niko nije znao o njihovom odnosu! Šokirala istinom šta se dogodilo!…
Kurir 12.06.2022
Popularna pevačica poznata je po oštrom jeziku i smelim izjavama, a svoju životnu priču ispričala je voditeljki Ljiljani Stanišić. Ona je otkrila da su je u mladosti sabotirali zbog Lepe Brene. - Brena je bila uvek dobra riba, bila sam i ja. Imale smo… »
Uvek je bila dobra riba, a bila sam i ja! Zorica Marković bez dlake na jeziku o odnosu s Brenom - Postala je zvezdetina
Mondo 12.06.2022
Zorica Marković se prisetila početaka sa Lepom Brenom, ali je otkrila i šta danas misli o koleginici. Zorica Marković se prisetila početaka sa Lepom Brenom, ali je otkrila i šta danas misli o koleginici. Pevačica Zorica Marković je tokom svoje karijere… »
Vesti dana »
Objavljenja rešenja testa iz matematike koji su polagali mali maturanti
Insajder pre 39 minutajoš 32 povezane
SAD se nakon Irana okreću Ukrajini; Tramp otkrio: "Putin i Zelenski otvoreni za pregovore"
B92 pre 30 minutajoš 30 povezanih
Raspored na Mundijalu (6. dan): Mesi konačno na terenu, svi čekaju da vide Halandov debi na Svetskom prvenstvu
Danas pre 5 satijoš 33 povezane
Iran: Počelo uklanjanje pomorske blokade Ormuskog moreuza; Vens: Sporazum možda i pre petka
RTS pre 50 minutajoš 21 povezana