Povezane vesti
Bivši ruski premijer Kasjanov tvrdi da više ne prepoznaje Putina
Radio sto plus 13.06.2022
„Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u intervjuu Frans presu putem video konferencije. Kasjanov, premijer od 2000. do 2004. pre odlaska u opoziciju, procenio je da bi rat mogao da potraje i do dve godine, ali ipak veruje da… »
Bivši ruski premijer: Putin je bio drugačiji, shvatio sam sve tri dana pred rat
Nova 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Putinov prvi premijer se oglasio! "To nije isti čovek, ne prepoznajem ga" - Napravio je sistem koji se zasniva na strahu
Mondo 13.06.2022
Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira… »
Prvi premijer Vladimira Putina: Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji
Danas 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina izjavio je danas da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je… »
Bivši ruski premijer Kasjanov kaže – više ne prepoznaje Putina
N1 Info 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Vesti dana »
Blokada fakulteta: Najmasovniji studentski protesti od 1996/97. godine
Vreme pre 3 satajoš 22 povezane
Predsednik Južne Koreje proglasio ratno stanje – parlament blokirao odluku, vojska tvrdi da ostaje na snazi
RTS pre 3 minutajoš 39 povezanih
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih
Branko Lazić pred turneju po Italiji: „Idemo da pobedimo obe!“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana