Povezane vesti

Bivši ruski premijer Kasjanov tvrdi da više ne prepoznaje Putina

Bivši ruski premijer Kasjanov tvrdi da više ne prepoznaje Putina

Radio sto plus 13.06.2022
„Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u intervjuu Frans presu putem video konferencije. Kasjanov, premijer od 2000. do 2004. pre odlaska u opoziciju, procenio je da bi rat mogao da potraje i do dve godine, ali ipak veruje da… »
Bivši ruski premijer: Putin je bio drugačiji, shvatio sam sve tri dana pred rat

Bivši ruski premijer: Putin je bio drugačiji, shvatio sam sve tri dana pred rat

Nova 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Putinov prvi premijer se oglasio! "To nije isti čovek, ne prepoznajem ga" - Napravio je sistem koji se zasniva na strahu

Putinov prvi premijer se oglasio! "To nije isti čovek, ne prepoznajem ga" - Napravio je sistem koji se zasniva na strahu

Mondo 13.06.2022
Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira… »
Prvi premijer Vladimira Putina: Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji

Prvi premijer Vladimira Putina: Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji

Danas 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina izjavio je danas da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je… »
Bivši ruski premijer Kasjanov kaže – više ne prepoznaje Putina

Bivši ruski premijer Kasjanov kaže – više ne prepoznaje Putina

N1 Info 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »

Vesti dana »