Повезане вести

Путинов први премијер се огласио! "То није исти човек, не препознајем га" - Направио је систем који се заснива на страху

Путинов први премијер се огласио! "То није исти човек, не препознајем га" - Направио је систем који се заснива на страху

Мондо 13.06.2022
Михаил Касјанов (64), први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. Михаил Касјанов (64), први премијер… »
Бивши руски премијер: Путин је био другачији, схватио сам све три дана пред рат

Бивши руски премијер: Путин је био другачији, схватио сам све три дана пред рат

Нова 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је другачији“… »
Бивши руски премијер Касјанов тврди да више не препознаје Путина

Бивши руски премијер Касјанов тврди да више не препознаје Путина

Радио сто плус 13.06.2022
„Путин којег сам познавао био је другачији“, рекао је Касјанов у интервјуу Франс пресу путем видео конференције. Касјанов, премијер од 2000. до 2004. пре одласка у опозицију, проценио је да би рат могао да потраје и до две… »
Први премијер Владимира Путина: Путин којег сам познавао био је другачији

Први премијер Владимира Путина: Путин којег сам познавао био је другачији

Данас 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина изјавио је данас да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је… »
Бивши руски премијер Касјанов каже – више не препознаје Путина

Бивши руски премијер Касјанов каже – више не препознаје Путина

Н1 Инфо 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је другачији“… »

Вести дана »