Повезане вести
Путинов први премијер се огласио! "То није исти човек, не препознајем га" - Направио је систем који се заснива на страху
Мондо 13.06.2022
Михаил Касјанов (64), први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. Михаил Касјанов (64), први премијер… »
Бивши руски премијер: Путин је био другачији, схватио сам све три дана пред рат
Нова 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је другачији“… »
Бивши руски премијер Касјанов тврди да више не препознаје Путина
Радио сто плус 13.06.2022
„Путин којег сам познавао био је другачији“, рекао је Касјанов у интервјуу Франс пресу путем видео конференције. Касјанов, премијер од 2000. до 2004. пре одласка у опозицију, проценио је да би рат могао да потраје и до две… »
Први премијер Владимира Путина: Путин којег сам познавао био је другачији
Данас 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина изјавио је данас да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је… »
Бивши руски премијер Касјанов каже – више не препознаје Путина
Н1 Инфо 13.06.2022
Михаил Касјанов, први премијер руског председника Владимира Путина, изјавио је да ни у својим најгорим ноћним морама није могао да замисли да ће Путин кренути у инвазију на Украјину. „Путин којег сам познавао био је другачији“… »
Вести дана »

Руски авиони ушли у ваздшни простор НАТО, умрла ћерка у коју је пуцао отац Србин: Шта се јуче десило у свету?
Телеграф пре 1 сатјош 12 повезаних

Живела Србија! Војна парада почиње у 11 часова! За посетиоце се капије отварају у 8.30, улаз бесплатан и то на ове 2 локације
Ало пре 2 сатајош 9 повезаних

Свеже јутро, а онда... Ево шта нас чека с временом данас! Ускоро хладан туш
Ало пре 2 сатајош 8 повезаних