Povezane vesti
Putinov prvi premijer se oglasio! "To nije isti čovek, ne prepoznajem ga" - Napravio je sistem koji se zasniva na strahu
Mondo 13.06.2022
Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. Mihail Kasjanov (64), prvi premijer ruskog predsednika Vladimira… »
Bivši ruski premijer: Putin je bio drugačiji, shvatio sam sve tri dana pred rat
Nova 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Bivši ruski premijer Kasjanov tvrdi da više ne prepoznaje Putina
Radio sto plus 13.06.2022
„Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u intervjuu Frans presu putem video konferencije. Kasjanov, premijer od 2000. do 2004. pre odlaska u opoziciju, procenio je da bi rat mogao da potraje i do dve godine, ali ipak veruje da će… »
Prvi premijer Vladimira Putina: Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji
Danas 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina izjavio je danas da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Bivši ruski premijer Kasjanov kaže – više ne prepoznaje Putina
N1 Info 13.06.2022
Mihail Kasjanov, prvi premijer ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je da ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao da zamisli da će Putin krenuti u invaziju na Ukrajinu. „Putin kojeg sam poznavao bio je drugačiji“, rekao je Kasjanov u… »
Vesti dana »
"Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine": Peskov otkrio šta je potrebno da bi susret bio produktivan
Kurir pre 25 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 50 minutajoš 4 povezane
AMSS: Magla i smanjena vidljivost ujutro i uveče, kamioni na prelazu Batrovci čekaju šest sati
N1 Info pre 9 minutajoš 5 povezanih
Revolucionarna kapa za mozak - nada za bebe rođene sa povredama
BBC News pre 50 minutajoš 5 povezanih