Повезане вести
ИНТЕРВЈУ Божо Прелевић: Ђиласово делање је катастрофално за опозицију
Нова 13.06.2022
Ми немамо ни парламент, ни владу. Ни кошарку више немамо, све су појели похлепни радикални скакавци, каже у интервјуу за лист Нова Божо Прелевић, адвокат и чан Скупштине слободне Србије. Говорећи о наводима европских обавештајаца… »
Божо Прелевић: Ђиласово делање је за опозицију катастрофално, не бих се упуштао у мотиве и разлоге
Правда 13.06.2022
Више пута сам рекао да је његово (Драган Ђилас) делање, по мом скормном суду, за опозицију катастрофално, рекао је за лист Нова члан Скупштине слободне Србије Божо Прелевић, који додаје да се не би упуштао у мотиве и разлоге… »
Божо Прелевић: Ђиласово делање је за опозицију катастрофално, не бих се упуштао у мотиве и разлоге
Данас 13.06.2022
Више пута сам рекао да је његово (Драган Ђилас) делање, по мом скормном суду, за опозицију катастрофално, рекао је за лист Нова члан Скупштине слободне Србије Божо Прелевић, који додаје да се не би упуштао у мотиве и разлоге… »
Прелевић: СПС ће, у сваком случају бити у власти на републичком нивоу
Данас 13.06.2022
Члан Скупштине Слободне Србије, адвокат Божо Прелевић оценио је да ће Социјалистичка партија Србије, у сваком случају, бити у власти на републичком нивоу. „Ако не у Влади, биће у Скупштини и у јавним предузећинма. У власти… »
Прелевић: СПС ће у сваком случају бити у власти на републичком нивоу
Н1 Инфо 13.06.2022
Адвокат Божо Прелевић, члан Скупштине Слободне Србије, оценио је да ће Социјалистичка партија Србије, у сваком случају, бити у власти на републичком нивоу. „Ако не у Влади, биће у Скупштини и у јавним предузећима. У власти… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 18 повезаних
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 1 сатјош 7 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних