Povezane vesti

Četiri glave za 2 miliona €: Ubistva koje se dovode u vezu sa Šarićem i Veljom

Četiri glave za 2 miliona €: Ubistva koje se dovode u vezu sa Šarićem i Veljom

Nova 13.06.2022
Kriminalna grupa na čelu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem odgovorna je za četiri likvidacije u Grčkoj, saopštio je ministar unutršnjih poslova Aleksandar Vulin, uprkos tome što u optužnici protiv ove kriminalne grupe nema ni reči o ovim… »
Belivukovi pucači rešetali u Atini i na Krfu! Vulin potvrdio: Klan Velje Nevolje ubio 4 osobe u Grčkoj!

Belivukovi pucači rešetali u Atini i na Krfu! Vulin potvrdio: Klan Velje Nevolje ubio 4 osobe u Grčkoj!

Pravda 13.06.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, povodom suđenja Veljku Belivuku i ostalim okrivljenim članovima njegove kriminalne grupe, da "zna da je broj ubistava (koja su počinili) daleko veći" od broja koji im se trenutno stavlja na… »
Ovo je belivukov eskadron smrti! Vrh kavačana naredio, vojnici izvršili 4 ubistva u Grčkoj! Egzekutor prepoznat po ovom…

Ovo je belivukov eskadron smrti! Vrh kavačana naredio, vojnici izvršili 4 ubistva u Grčkoj! Egzekutor prepoznat po ovom…

Kurir 13.06.2022
Nakon što je Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova gostujući na Pink televiziji, rekao "da je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića odgovorna za četri ubistva u Grčkoj", jasno je da se radi o brutalnim egzekucijama "škaljaraca", Igora… »
Vulin: Klan Veljka Belivuka odgovoran za još 4 ubistva u Atini i na Krfu, očekujemo proširenje optužnice

Vulin: Klan Veljka Belivuka odgovoran za još 4 ubistva u Atini i na Krfu, očekujemo proširenje optužnice

Telegraf 13.06.2022
- Dužni smo porodicama i dužni smo stradalima- rekao je Vulin i dodao da je „ne samo srpska policija, nego su i evropske policije bile šokirane brutalnošću“ te kriminalne grupe. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, povodom… »
Vulin: Broj ubistava Belivukove grupe veći, odgovorni i za četiri u Grčkoj

Vulin: Broj ubistava Belivukove grupe veći, odgovorni i za četiri u Grčkoj

N1 Info 13.06.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, povodom sudjenja Veljku Belivuku i ostalim okrivljenim članovima njegove kriminalne grupe, da "zna da je broj ubistava (koja su počinili) daleko veći" od broja koji im se trenutno stavlja na… »
Vulin: Znam da je broj ubistava koje je počinila Belivukova grupa mnogo veći

Vulin: Znam da je broj ubistava koje je počinila Belivukova grupa mnogo veći

Radio 021 13.06.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom suđenja Veljku Belivuku i članovima njegove kriminalne grupe, da "zna da je broj ubistava koja su počinili daleko veći". Vulin je za Pink izjavio da će se optužnica protiv… »
Vulin: Znam da je broj ubistava koje je počinio Belivukov klan još veći

Vulin: Znam da je broj ubistava koje je počinio Belivukov klan još veći

Nova 13.06.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom sudjenja Veljku Belivuku i ostalim okrivljenim članovima njegove kriminalne grupe, da "zna da je broj ubistava (koja su počinili) daleko veći" od broja koji im se trenutno stavlja… »

Vesti dana »