Povezane vesti
Prepucavaju se: Bivši dečko Mire Antonović osuo paljbu a sada mu ona žestoko uzvraća: Sa kim sam ja sve bila…
Svet & Skandal 13.06.2022
Bivši dečko Mire Antonović svašta je izgovovorio a sada mu ona uzvraća istom merom Gitarista Zoran Pavlović, bivši dečko Mirjane Antonović, nedavno je izjavio da nema pozitivno mišljenje o njoj, a potom i otkrio zbog čega je Miroslav Ilić… »
"Ucenjivao je devojku intimnim fotkama, gadi mi se": Mirjana Antonović odgovorila bivšem dečku, otkrila detalje o njemu koje…
Blic 12.06.2022
Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović odgovorila je Zoranu Pavloviću, koji se predstavio kao njen bivši dečko i koji je ispričao za domaće medije zbog čega je Miroslav Ilić navodno stavio Miru, ali i s kim je još od muzičara… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Očekuje nas sunčani Božić: Nestvarne temperature za praznik, uskoro stiže promena
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Snežna oluja okovala Ameriku: Zbog nevremena otkazano na hiljade letova, a škole zatvorene: Više od 200 saobraćajnih nesreća za manje od 24 sata (foto)
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 11 satijoš 2 povezane