Повезане вести

Била на ивици - Јелена Докић пре месец и по хтела да си одузме живот скоком са 26. спрата: Само сам желела да бол и патња…

Била на ивици - Јелена Докић пре месец и по хтела да си одузме живот скоком са 26. спрата: Само сам желела да бол и патња…

Спортски журнал 13.06.2022
Никада нећу заборавити тај дан. Све је мутно. Све је тамно. Нема тона, нема слике, ништа нема смисла.... само сузе, туга, депресија, анксиозност и бол - навела је Јелена. Јелени Докић (39) је живот био све само не лак и лагодан… »
„Удара ме у главу, шутира“: Агонија Јелене Докић, и пре је хтела да се убије

„Удара ме у главу, шутира“: Агонија Јелене Докић, и пре је хтела да се убије

Нова 13.06.2022
Прослављена тенисерка Јелена Докић објавила је да је хтела да се убије. Док је некоме 28. април био обичан дан када је ујутро устао, попио кафу и отишао на посао, то је био и дан када је живот некада славне тенисерке могао да се… »
Јелена Докиц́ шокирала изјавом да је покушала да се убије

Јелена Докиц́ шокирала изјавом да је покушала да се убије

Вести онлине 13.06.2022
Јелена Докиц́, бивша аустралијска тенисерка српског порекла, објавила је да је у априлу ове године желела да изврши самоубиство. Бивша тенисерка била је на ивици да скочи са балкона са 26. спрата, а то признање поделила је на… »
Јелена Докић хтела да се убије: Туга и бол не нестају

Јелена Докић хтела да се убије: Туга и бол не нестају

Н1 Инфо 13.06.2022
Некадашња четврта тенисерка света Јелена Докић објавила је да је хтела да изврши самоубиство 28. априла ове године. „28. 4. 2022. Умало нисам скочила са балкона на 26. спрату и одузела себи живот. Никада нећу заборавити дан. Све… »
‘Само сузе, туга, депресија’: Јелена Докић шокирала целу нацију потресном објавом на Инстаграму – покушала је да изврши…

‘Само сузе, туга, депресија’: Јелена Докић шокирала целу нацију потресном објавом на Инстаграму – покушала је да изврши…

Хот спорт 13.06.2022
Шок признање. Бивша аустралијска тенисерка српског порекла Јелена Докић шокирала је јавност у Србији најновијом објавом на Инстаграму. Јелена се већ дуже време бори са депресијом, а сада је открила и да је планирала самоубиство… »
Хтела сам да скочим са 26. Спрата! Страшна исповест чувене српске тенисерке - Хтела сам да окончам све!

Хтела сам да скочим са 26. Спрата! Страшна исповест чувене српске тенисерке - Хтела сам да окончам све!

Мондо 13.06.2022
Некадашња најбоља тенисерка Србије годинама се бори са депресијом и анксиозношћу-. Некадашња најбоља тенисерка Србије годинама се бори са депресијом и анксиозношћу- Некадашња најбоља српска тенисерка Јелена Докић открила је… »
Јелена Докић: Хтела сам да се убијем, туга и бол не нестају

Јелена Докић: Хтела сам да се убијем, туга и бол не нестају

Спорт клуб 13.06.2022
Некадашња четврта тенисерка света Јелена Докић објавила је да је хтела да изврши самоубиство 28. априла ове године. „28. 4. 2022. Умало нисам скочила са балкона на 26. спрату и одузела себи живот. Никада нећу заборавити дан. Све… »
Јелена Докић покушала самоубиство: "Хтела сам да скочим са 26. спрата"

Јелена Докић покушала самоубиство: "Хтела сам да скочим са 26. спрата"

Вечерње новости 13.06.2022
ЛЕГЕНДАРНА српска тенисерка Јелена Докић открила је да је умало покушала да се убије. Фото: Принтскрин Јелена је открила да је била на ивици да скочи са балкона крајем априла ове године. - Хтела сам да скочим са 26. спрата и себи… »

Вести дана »