Povezane vesti

Urnebesna teorija! Andreana se baš nalupetala, ovo su njeni argumenti da je zemlja ravna ploča!

Urnebesna teorija! Andreana se baš nalupetala, ovo su njeni argumenti da je zemlja ravna ploča!

Kurir 13.06.2022
Andreana Čekić šokirala je javnost kada je u emisiji "Amidži šou" iznela svoju teoriju da je "zemlja ravna ploča". Sada je nastavila sa iznošenjem svojih stavova, ali kako kaže, ima dokaze za to. Čekićeva ne odustaje od misije da dokaže svoje… »
Andreana Čekić objašnjava zbog čega misli da je Zemlja ravna ploča FOTO

Andreana Čekić objašnjava zbog čega misli da je Zemlja ravna ploča FOTO

Nova 13.06.2022
Pevačica je nedavno otkrila da smatra da je zemlja ravna ploča. Naime, Andreana je ovaj svoj stav iznela u emisiji „Amidži šou“ i detaljno krenula da opisuje zbog čega to misli. Ona je na Instagram storiju podelila petnaestak objava na kojima… »
Andreana Čekić: Zemlja je ravna ploča, evo kako sam saznala!

Andreana Čekić: Zemlja je ravna ploča, evo kako sam saznala!

Svet plus 13.06.2022
Pevačica Andreana Čekić i dalje ne odustaje od svoje teorije iako joj se mnogi zbog toga smeju! Zemlja je ravna ploča, evo kako sam saznala! Folk pevačica Andreana Čekić ne odstupa od svoje teorije da je zemlja zapravo ravna ploča. Mnogi joj se… »
Zašto SE NE OKRENEMO NAOPAČKE KAD LETIMO AVIONOM?! Andreana Čekić rešila da "dokaže" da je Zemlja ravna ploča!

Zašto SE NE OKRENEMO NAOPAČKE KAD LETIMO AVIONOM?! Andreana Čekić rešila da "dokaže" da je Zemlja ravna ploča!

Mondo 13.06.2022
"Samo da me ne zabrane na Instagramu" "Samo da me ne zabrane na Instagramu" Folk pevačica Andreana Čekić ne odstupa od svoje teorije da je Zemlja zapravo ravna ploča. Mnogi joj se zbog toga smeju, a ona je treći put potvrdila svoja "saznanja"… »

Vesti dana »