Повезане вести

Готово! Звезда продужила уговор са гобељићем: Гајић отишао, али решење је ту - Марко може да освоји седам титула!

Готово! Звезда продужила уговор са гобељићем: Гајић отишао, али решење је ту - Марко може да освоји седам титула!

Мондо 13.06.2022
Искусни дефанзивац остаје још две године у Црвеној звезди, са којом има већ седам трофеја, од чега су пет титуле у Суперлиги! Искусни дефанзивац остаје још две године у Црвеној звезди, са којом има већ седам трофеја, од чега су… »
Званично: Петоструки шампион остаје у Звезди!

Званично: Петоструки шампион остаје у Звезди!

Спортске.нет 13.06.2022
Петоструки шампион Србије са Црвеном Звездом Марко Гобељић данас је продужио сарадњу са "црвено-белима" до 2024. године. Гобељић је у Звезду дошао 2017. године из крушевачког Напретка и био је неизоставан део свих успеха… »
Велики посао црвене звезде: Марко Гобељић продужио уговор, ево до када ће носити црвено-бели дрес!

Велики посао црвене звезде: Марко Гобељић продужио уговор, ево до када ће носити црвено-бели дрес!

Хот спорт 13.06.2022
Десни бек црвено-белих Марко Гобељић је првог дана припрема на Златибору продужио уговор са Црвеном звездом до 2024. године. Дефанзивац је истакао да је изузетно срећан због наставка сарадње са вољеним клубом, а самом… »
Уговор до 2024. - Гобељић: Када сам долазио нико није хтео у Звезду, пет година касније сви остајемо

Уговор до 2024. - Гобељић: Када сам долазио нико није хтео у Звезду, пет година касније сви остајемо

Спортски журнал 13.06.2022
Сигурно да када сам долазио, нисам размишљао о томе да ћемо освајати првенство сваке године и да ћемо правити овакве успехе. Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић продужио је уговор са клубом до 2024. године, саопштили су… »
Гобељић у Звезди до 2024. године

Гобељић у Звезди до 2024. године

Спорт клуб 13.06.2022
Дефанзивац Црвене звезде Марко Гобељић се обавезао на верност шампиону Србије до 2024. године. Миљеник навијача је у црвено-беле редове стигао 2017. године, одиграо преко 150 мечева и остварио бројне успехе. „Изузетно сам… »
„Кад сам долазио, нико није хтео у Звезду“: Гобељић продужио уговор

„Кад сам долазио, нико није хтео у Звезду“: Гобељић продужио уговор

Нова 13.06.2022
Десни бек на припремама добио добре вести. Фудбалски клуб Црвена звезда продужио је уговор са беком Марком Гобељићем. Гобељић је првог дана припрема на Златибору добио сарадњу до 2024. године, што значи да би у Љутице Богдана… »

Вести дана »