Повезане вести
Скандалозно понашање се наставља Марко Осмакчић након што је признао да је лажирао очеву смрт јавно испрозивао ову…
Ало 13.06.2022
Наставља своје бахато и безобразно понашање и ван ријалитија. Марко Оскамчић је излажирао све, обмануо јавност да му је отац умро и у међувремену побегао у Швајцарску, а сада се преко Инстаграма јавио и обелоданио да је све… »
Отац је никад боље Марко Осмакчић признао све, задругар побегао у Швајцарску, обманули су нацију! (видео)
Ало 13.06.2022
Скандал! Након што смо дошли до преписке између Марка Осмакчића и бившег задругара, Банета Ђокића у којој Осмакчић наглашава да је добро и да му се ускоро јавља, сада се огласио и сам Марко и открио да је све лаж. Наиме… »
Црногорци моле: Вучићу, обезбеди нам храну!
Ало 13.06.2022
Не прошустите најновије вести у сутрашњем издању Ало! новина. МОРБИДНО Родитељ Марка Осмакчића направио подвалу века Отац задругара лажирао смрт! Фрањо одштампао умрлицу и за јуче заказао сопствену сахрану. На гробљу у… »
Далила пуца од самопоуздања Задругарка овим потезом испровоцирала Филипа до максимума, није знао шта га је снашло
Ало 13.06.2022
Доста јој је свега. Далила Драгојевић не престаје да пева већ неко време. Наиме, у тренутку када је Филип Цар пролазио, она је запевала песму од Милице Тодоровић - Упореди ме. Принтсцреен - Је л' изгледаш ми ко, да ти треба… »
Ово је Лажна сахрана Осман Карић шокиран, јавно прозвао Осмакчиће, Стефанов отац није бирао речи: Бог све види (фото)
Ало 13.06.2022
Комшије тврде да је Марков отац жив, што је пробудило гнев јавности и мноштво терорија да су Осмакчићи, заправо, лажирали Фрањову смрт како би Марка извукли из Задруге. У јавности се дигла велика фама око сахране Фрања… »
Огласио се и Марко осмакчић Задругар након шокантних информација да му је отац наводно жив имао да каже само једно, сада је…
Ало 13.06.2022
Бројни медији су у родном месту његовог оца, а мештани тврде да до сахране није дошло. Вест да је отац Марка Осмакчића наводно жив одјекнула је као бомба у медијима, а задругар се након излазка из ријалтија није оглашавао… »
Комшије развезале језик Појавили се нови шокантни докази о лажираној смрти Осмакчићевог оца?!
Ало 13.06.2022
Марко је моментално изашао из ријалитија након ове информације и више се није оглашавао, а многи спекулишу шта се ту заправо дешава. Марко Осмакчић пре неколико дана напустио је Задругу 5 како би наводно присуствовао сахрани свог… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 20 повезаних
Фајненшел тајмс: Арапски Аднок главни кандидат за куповину НИС-а, а власт Србије све нервознија због Руса
Радио 021 пре 10 минутајош 13 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
У Аустралији званично забрањене друштвене мреже за млађе од 16 година
Б92 пре 9 минутајош 14 повезаних