Povezane vesti
Kanadski premijer ponovo pozitivan na kovid-19
Radio 021 13.06.2022
Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je da je ponovo testiran i da je pozitivan na kovid-19 mada nema teške simptome kao što je imao u januaru. "Slediću uputstva za javno zdravlje i izolovati se. Dobro sam, to je zahvaljujući mojim vakcinama", objavio… »
Kanadski premijer Trudo ponovo pozitivan na kovid, odmah posle samita u SAD
Nova 13.06.2022
Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je danas da je ponovo testiran i da je pozitivan na kovid-19 mada nema teške simtome kao što je imao u januaru. „Slediću uputstva za javno zdravlje i izolovati se. Dobro sam, to je zahvaljujući mojim vakcinama,“… »
Kanadski premijer Trudo ponovo pozitivan na kovid-19
N1 Info 13.06.2022
Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je da je ponovo testiran i da je pozitivan na kovid-19 mada nema teške simptome kao što je imao u januaru. „Slediću uputstva za javno zdravlje i izolovati se. Dobro sam, to je zahvaljujući mojim vakcinama“, rekao… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 1 satjoš 28 povezanih
Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija! Ne zna se ko je sve bio unutra! (foto, video)
Kurir pre 20 minutajoš 86 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 21 minutajoš 77 povezanih
Brzi voz Beograd–Budimpešta kreće 27. marta: Tri sata putovanja za 25 €
Luftika pre 3 satajoš 24 povezane
Blokade puteva u Srbiji: Poljoprivrednici preusmerili proteste na podršku pritvorenim kolegama
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 25 povezanih