Повезане вести

Јасмила Жбанић: Зашто ми је стало да се филм „Qуо вадис Аида“ прикаже на РТС

Јасмила Жбанић: Зашто ми је стало да се филм „Qуо вадис Аида“ прикаже на РТС

Н1 Инфо 14.06.2022
Редитељка Јасмила Жбанић реаговала је на саопштење РТС, које се огласило поводом њене изјаве да је, разговарајући о могућности приказивања филма „Qуо вадис Аида?“ на овој телевизији, неформално чула да се у овој кући за то… »
Јасмила Жбанић за Данас: Зашто ми је стало да се „Qуо вадис, Аида?“ прикаже на РТС-у?

Јасмила Жбанић за Данас: Зашто ми је стало да се „Qуо вадис, Аида?“ прикаже на РТС-у?

Данас 14.06.2022
Редитељка Јасмила Жбанић реаговала је на саопштење РТС-а, које се огласило поводом њене изјаве да је разговарајући о могућности приказивања филма „Qуо вадис Аида?“ на овој телевизији неформално чула да се у овој кући за то… »
Јасмила Жбанић: Ратна пропаганда РТС-а наставила се и после рата

Јасмила Жбанић: Ратна пропаганда РТС-а наставила се и после рата

Нова 14.06.2022
Редитељка Јасмила Жбанић реаговала је за "Данас" на саопштење РТС-а, које се огласило поводом њене изјаве да је разговарајући о могућности приказивања филма „Qуо вадис Аида?“ на овој телевизији неформално чула да се у овој… »
Хаџихафисбеговић: Сви знају да се Вучић пита и о квалитетној испаши пчела

Хаџихафисбеговић: Сви знају да се Вучић пита и о квалитетној испаши пчела

Нова 14.06.2022
Та врста медијске халабуке око једне тачне изјаве коју је Јасмила изговорила у контексту већег интервјуа и која њој особно није битна, а за коју се неко ухватио и написао отворено писмо како сам прочитао на РТС-у, да је филм… »
Стеван Филиповић: РТС није телевизија, већ приватна прћија Александра Вучића с којом се спрда цела Србија

Стеван Филиповић: РТС није телевизија, већ приватна прћија Александра Вучића с којом се спрда цела Србија

Данас 14.06.2022
Мислим да је то са РТС-ом и Жбанић постало већ трагикомично – каже за Данас редитељ Стеван Филиповић, један од првих, који је јуче прокоментарисао нове интриге у вези са (не)емитовањем филма „Qуо вадис, Аида?“ на националном… »
Емир Хаџихафисбеговић: Какве везе има честити домаћин из Шумадије са геноцидом у Сребреници?

Емир Хаџихафисбеговић: Какве везе има честити домаћин из Шумадије са геноцидом у Сребреници?

Данас 13.06.2022
– Има једна Шекспирова драма коју ја много волим „Много буке ни око чега“, једна од бољих овог аутора, каже глумац Емир Хаџихафисбеговић поводом медијске галаме која се подигла у вези с изјавом Јасмиле Жбанић, која је рекла да… »

Вести дана »