Povezane vesti

Jasmila Žbanić: Zašto mi je stalo da se film „Quo vadis Aida“ prikaže na RTS

Jasmila Žbanić: Zašto mi je stalo da se film „Quo vadis Aida“ prikaže na RTS

N1 Info 14.06.2022
Rediteljka Jasmila Žbanić reagovala je na saopštenje RTS, koje se oglasilo povodom njene izjave da je, razgovarajući o mogućnosti prikazivanja filma „Quo vadis Aida?“ na ovoj televiziji, neformalno čula da se u ovoj kući za to moraju… »
Jasmila Žbanić za Danas: Zašto mi je stalo da se „Quo vadis, Aida?“ prikaže na RTS-u?

Jasmila Žbanić za Danas: Zašto mi je stalo da se „Quo vadis, Aida?“ prikaže na RTS-u?

Danas 14.06.2022
Rediteljka Jasmila Žbanić reagovala je na saopštenje RTS-a, koje se oglasilo povodom njene izjave da je razgovarajući o mogućnosti prikazivanja filma „Quo vadis Aida?“ na ovoj televiziji neformalno čula da se u ovoj kući za to imaju… »
Jasmila Žbanić: Ratna propaganda RTS-a nastavila se i posle rata

Jasmila Žbanić: Ratna propaganda RTS-a nastavila se i posle rata

Nova 14.06.2022
Rediteljka Jasmila Žbanić reagovala je za "Danas" na saopštenje RTS-a, koje se oglasilo povodom njene izjave da je razgovarajući o mogućnosti prikazivanja filma „Quo vadis Aida?“ na ovoj televiziji neformalno čula da se u ovoj kući za to imaju… »
Hadžihafisbegović: Svi znaju da se Vučić pita i o kvalitetnoj ispaši pčela

Hadžihafisbegović: Svi znaju da se Vučić pita i o kvalitetnoj ispaši pčela

Nova 14.06.2022
Ta vrsta medijske halabuke oko jedne tačne izjave koju je Jasmila izgovorila u kontekstu većeg intervjua i koja njoj osobno nije bitna, a za koju se neko uhvatio i napisao otvoreno pismo kako sam pročitao na RTS-u, da je film radila da bi se pustio na… »
Stevan Filipović: RTS nije televizija, već privatna prćija Aleksandra Vučića s kojom se sprda cela Srbija

Stevan Filipović: RTS nije televizija, već privatna prćija Aleksandra Vučića s kojom se sprda cela Srbija

Danas 14.06.2022
Mislim da je to sa RTS-om i Žbanić postalo već tragikomično – kaže za Danas reditelj Stevan Filipović, jedan od prvih, koji je juče prokomentarisao nove intrige u vezi sa (ne)emitovanjem filma „Quo vadis, Aida?“ na nacionalnom javnom servisu… »
Emir Hadžihafisbegović: Kakve veze ima čestiti domaćin iz Šumadije sa genocidom u Srebrenici?

Emir Hadžihafisbegović: Kakve veze ima čestiti domaćin iz Šumadije sa genocidom u Srebrenici?

Danas 13.06.2022
– Ima jedna Šekspirova drama koju ja mnogo volim „Mnogo buke ni oko čega“, jedna od boljih ovog autora, kaže glumac Emir Hadžihafisbegović povodom medijske galame koja se podigla u vezi s izjavom Jasmile Žbanić, koja je rekla da joj je u… »

Vesti dana »