Повезане вести
Троје погинуло на исти начин: Ова чињеница повезује две тешке саобраћајне несреће на Панчевцу
Курир 14.06.2022
У року од 20 дана на Панчевцу три особе су погинуле тако што су у саобраћајним несрећама бачене доле са моста. Једна трагедија догодила се у суботу када је Слободана Л. (34) око 1 сат иза поноћи колима цитроен Ц5 са такси… »
Језива чињеница која повезује две саобраћајне несреће на Панчевачком мосту: Три особе погинуле на исти начин
Телеграф 14.06.2022
Једна трагедија догодила се у суботу, а друга 23. маја. У року од 20 дана на Панчевцу три особе су погинуле тако што су у саобраћајним несрећама бачене доле са моста. Једна трагедија догодила се у суботу када је Слободана Л. (34)… »
"Наслутила сам трагедију, чула сам оне птице које не ваљају": Исповест мајке трагичног настрадалог мушкарца на Панчевцу: Није…
Блиц 13.06.2022
"Наслутила сам трагедију, чула сам оне птице које не ваљају", овако почиње своју потресну исповест Љиљана, мајка трагично настрадалог Слободана (34) који је у суботу погинуо на Панчевачком мосту. Настрадали мушкарац, наводно… »
Вести дана »
На овој планини јутрос 32 цм снега: Забелели се и многи градови!
Телеграф пре 46 минутајош 28 повезаних
Пољска хитно дигла борбене авионе! Надлећу границу с Украјином, расте број мртвих и рањених после "пакленог јутра" у Кијеву! (фото/видео)
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Партизан се припрема за наставак без Обрадовића - познто ко преузима
Б92 пре 16 минутајош 48 повезаних
ТОК потврдио да је министар Селаковић осумњичен у случају Генералштаб
Бета пре 1 сатјош 13 повезаних