Povezane vesti
Troje poginulo na isti način: Ova činjenica povezuje dve teške saobraćajne nesreće na Pančevcu
Kurir 14.06.2022
U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza ponoći kolima citroen C5 sa taksi oznakama udario P. M. (43) i… »
Jeziva činjenica koja povezuje dve saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu: Tri osobe poginule na isti način
Telegraf 14.06.2022
Jedna tragedija dogodila se u subotu, a druga 23. maja. U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza ponoći… »
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju": Ispovest majke tragičnog nastradalog muškarca na Pančevcu: Nije…
Blic 13.06.2022
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju", ovako počinje svoju potresnu ispovest Ljiljana, majka tragično nastradalog Slobodana (34) koji je u subotu poginuo na Pančevačkom mostu. Nastradali muškarac, navodno, kobnog dana je… »
Vesti dana »

Kragujevac pod vrelim talasom: Rekordi se ponovo približavaju, ali osveženje stiže već za vikend
iKragujevac pre 4 minutajoš 31 povezana

Fešta na aerodromu, navijači sačekali igrače Partizana po dolasku iz Poljske
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih

Urušavanje krova škole u Indiji usmrtilo četvoro dece, 17 povređeno
Politika pre 19 minutajoš 10 povezanih