Povezane vesti
Troje poginulo na isti način: Ova činjenica povezuje dve teške saobraćajne nesreće na Pančevcu
Kurir 14.06.2022
U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza ponoći kolima citroen C5 sa taksi oznakama udario P. M. (43)… »
Jeziva činjenica koja povezuje dve saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu: Tri osobe poginule na isti način
Telegraf 14.06.2022
Jedna tragedija dogodila se u subotu, a druga 23. maja. U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza… »
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju": Ispovest majke tragičnog nastradalog muškarca na Pančevcu…
Blic 13.06.2022
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju", ovako počinje svoju potresnu ispovest Ljiljana, majka tragično nastradalog Slobodana (34) koji je u subotu poginuo na Pančevačkom mostu. Nastradali muškarac, navodno, kobnog dana je… »
Vesti dana »
Neki datumi nisu samo u kalendaru, već i u sudbini naroda: Sretnimo se na Sretenje u Kragujevcu
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih
Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 46 povezanih