Povezane vesti
Troje poginulo na isti način: Ova činjenica povezuje dve teške saobraćajne nesreće na Pančevcu
Kurir 14.06.2022
U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza ponoći kolima citroen C5 sa taksi oznakama udario P. M. (43) i… »
Jeziva činjenica koja povezuje dve saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu: Tri osobe poginule na isti način
Telegraf 14.06.2022
Jedna tragedija dogodila se u subotu, a druga 23. maja. U roku od 20 dana na Pančevcu tri osobe su poginule tako što su u saobraćajnim nesrećama bačene dole sa mosta. Jedna tragedija dogodila se u subotu kada je Slobodana L. (34) oko 1 sat iza ponoći… »
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju": Ispovest majke tragičnog nastradalog muškarca na Pančevcu: Nije…
Blic 13.06.2022
"Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju", ovako počinje svoju potresnu ispovest Ljiljana, majka tragično nastradalog Slobodana (34) koji je u subotu poginuo na Pančevačkom mostu. Nastradali muškarac, navodno, kobnog dana je… »
Vesti dana »
Jedna odletela ispod ograde, druga ostala da leži na putu: Privedena devojka zbog tragedije u Novom Pazaru
Telegraf pre 3 satajoš 31 povezana
Penjaroja: Bilo je veoma emotivno zbog počasti Vujoševiću, Žalgiris zaslužio pobedu
RTS pre 2 satajoš 52 povezane
Joveva: Srbi zaslužuju novi, demokratski put; Brnabić: Joveva nema pravo da poziva na promene u Srbiji
Radio 021 pre 4 satijoš 40 povezanih
Tramp: Jedini razlog zašto su Iranci danas živi jeste što pregovaraju
Nedeljnik pre 6 satijoš 35 povezanih
(Foto, video) Emotivno! Arena zasijala za Vujoševića: Partizan i navijači odali počast čuvenom treneru
Dnevnik pre 1 danjoš 109 povezanih